کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی
کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی

Üzüm meyve vitamin A, B içeren bir cennet, ve C de biraz

89/4.13میوه های مالزیایی  
89/04/13میوه های قرآنی99 3oنظر  
89/04/13از محصولات ارومیهبدون نظر  
89/04/13میوه های مالزی

 

 

خواص انگور

............................................................................................... 

 

 

    1. " + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" setdirrtl="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" startplayingsound="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" stopplayingsound="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" setsoundstopcb="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }">
    2. Malezya meyve 89/4.13 89/04/13 francais meyve Yorum 99 3o 89/04/13 Urmiye ürünler Yorum Yok 89/04/13 Malezya Meyveler


       

        
       
      Üzüm meyve vitamin A, B içeren bir cennet, ve C de biraz magnezyum, kalsiyum, demir, fosfor, potasyum ve albümin olduğunu.
       
      Üzüm meyve vitamin A, B içeren bir cennet, ve C de biraz magnezyum, kalsiyum, demir, fosfor, potasyum ve albümin olduğunu. Tıpta Doğal terapiler bugün (Ntrvpt), farklı rejimlerde kullanmak üzüm.
      Aynı zamanda kabızlık hastalığı, romatizmal belirtiler, anemi ve hatta yararlı görülmektedir kanseri önleme tedavisi için meyvedir. bu besi bir yerseniz üzüm ince ve boş yağsız yemek öğle üzüm eğer sabah kadar Böylece besi ziyaretçi ve gıda ile ziyaretçileri.
      şeftali yaprak gibi soğuk su veya kuru meyveler içmem bunu arkasında üzüm yemek ne zaman unutmayın siz karın ağrısı acı olur, çünkü, üzüm ve su yemeyin.
       
      kan neden üzüm özellikleri, biri yumuşak olması ve öyle. Üzüm kan şekerini ayarlar. Ayrıca, kırmızı üzüm ve daha yeşil üzüm binanın kan arıtma için kan. Tabii ki, düşük kan şekeri olan insanlar üzümlerin büyük yararlanabilirsiniz.
      Bu nedenle her zaman bir gün üzüm birkaç kez sahip olmak ve onu yemek deneyin.

       
      üzüm bilinen anti-kanser ve anti-enfeksiyon özellikleri meyve biri üretilir çünkü. ya da bir hastalıktan kurtarma insanlar ve böylece Mvmybdn bağışıklık güç onlar çok kullanılan, üzüm, havuç, elma ve şeftali deneyin düşük zayıftır.
      Ancak bu meyve suyu bir araya koymak mümkün olabilir ve meyve suları, gün boyunca Myvhgyry sonuçlanan içki yudum yudum döktü.
       
      Potasyum vücudun kan basıncını kontrol zayıflığı telafi etmek için yardımcı olan etkili üzüm bir çok bilmek iyidir.
      Üzüm ve elma kalp ve sinir bozukluğu olan kişilerde, aynı zamanda gün boyunca su içmek ki her ikisi de meyve cenneti vardır.
       
      kalp sağlığı, akciğer ve böbrek için Üzüm mineraller ve selüloz malzeme, müshil ve idrar söktürücü nedeniyle ve yüksek kan üre olan insanlar için yararlıdır (gut) uygun ve tutarlıdır. O da taze üzüm suyu yeme komplikasyonlar iştahsızlık kabızlık, şişkinlik, baş ağrısı, aşırı susama ve ağız Bdbvyy kaldırılır dikkat çekiyor. kabızlık ve mide iltihabı ve bağırsak ve üzüm suyu kendi tedavisinde üzüm bir müshil özellikleri vardır. onun tonik ve sıkılaştırıcı ve kuyruğunu bırakır bir idrar söktürür. onun diş etleri ve ağız mukozasında Avram düzeltmeleri ve sirke içinde koruk suyu ve kaşıntılı deri yatıştırmaya üzüm çekirdeği fermantasyon elde kanama önlemek için kullanılan ve kurutulmuş tohumları safra ve balgam atılır ve firma yorgunluğun giderilmesi takip etmiş ve genişleme türü oluşturur
      Tüm üzüm suyu ve tohum ve yaprakları ve kurutulmuş tohumları ve (ekşi) olgunlaşmamış ve tahıllar mayalanmış at (sirke) gıda tüketiliyor. Üzüm: Üzüm güçlendirici beden ve sen ve göğüs yumuşatmak için, bu çay kuyruğu gibi boğaz ağrısı yararlı olup olmadığını. Ekşi: kan yağları olan insanlar için çok yararlı ekşi vücut dezenfektan gibi. Eğer salata yerseniz da azaltmak için faydalı olabilir. çünkü olumsuz etkilediği ekşi karnına yemeye çalışın. Ayrıca gebe ve idrar söktürücü mümkün olduğunca çok fazla ekşi yeme ekşi kaçınmaya düşüğe neden olur
  1.  
  1. انگور میوه‌ای است بهشتی که شامل ویتامین‌های آ، ب، و ث می‌باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن،‌ فسفر، پتاسیم و آلبومین است‌.
  1.  
  2. انگور میوه‌ای است بهشتی که شامل ویتامین‌های آ، ب، و ث می‌باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم، کلسیم، آهن،‌ فسفر، پتاسیم و آلبومین است‌. امروزه در طب درمان‌های طبیعی (نتروپت), از رژیم‌های مختلف انگور استفاده می‌کنند. همچنین این میوه را برای درمان بیماری‌های یبوست،‌ عوارض رماتیسم، کم‌خونی و حتی پیشگیری از سرطان  سودمند می‌دانند‌.
    انگور هم لاغر کننده است و هم چاق کننده بدین گونه که اگر انگور را از صبح تا ظهر خالی میل کنید لاغر کننده است و اگر آن را همراه با غذا میل کنید چاق کننده است. توجه داشته باشید وقتی انگور میل می‌کنید پشت آن آب سرد ننوشید و یا میوه‌های خشک مانند برگه هلو و غیره را با انگور و آب میل نکنید، زیرا دچار دل درد می‌شوید.
     
    یکی از خواص انگور، صاف کننده و مولد خون بودن  آن است‌. انگور قند خون را نیز تنظیم می‌کند. به علاوه انگور قرمز برای تصفیه خون و خون سازی از انگور سبز هم بهتر است. البته افرادی که قند خون پایین دارند می‌توانند از انگور بهره زیادی ببرند‌. بنابراین سعی کنید همیشه انگور داشته باشید و چند بار در روز از آن میل کنید‌. 

  3.  
    انگور یکی از میوه‌های ضد سرطان شناخته شده است و این به خاطر خواص ضد عفونی کنندگی آن است‌. افرادی که در دوره نقاهت یک بیماری هستند و یا ضعف عمومی‌بدن دارند و در نتیجه قدرت دفاعی بدن آن‌ها کم شده است، سعی کنند از انگور، هویچ، سیب و هلو، به مقدار زیادی استفاده کنند‌. البته می توانند این میوه‌ها را با هم در آب میوه‌گیری ریخته و آب میوه حاصل شده را جرعه جرعه در طول روز بنوشند‌.
     خوب است بدانید انگور پتاسیم زیادی دارد که به جبران ضعف بدن کمک می‌کند و در کنترل فشارخون موثر است.  انگور و سیب هر دو میوه‌های بهشتی هستند که افراد مبتلا به ناراحتی‌های قلب و اعصاب می‌توانند آب آن را نیز در طی روز بنوشند‌.
     
    انگور برای سلامتی قلب، ریه و کلیه نافع است و به علت داشتن املاح و مواد سلولزی، ملین و مدر بوده و برای مبتلایان به اوره بالای خون (نقرس) مناسب و سازگار است‌. این نکته را هم بدانید یبوست که عوارض آن بی‌اشتهایی، نفخ، سردرد،‌ تشنگی مفرط و بدبویی دهان است با خوردن آب انگور تازه برطرف می‌شود‌. خود انگور در درمان یبوست و التهاب معده و روده ها و شیره انگور خاصیت ملین دارد.برگ آن مقوی و قابض و دم کرده آن مدر است . آبغوره اش در رفع اورام مخاط لثه و دهان و سرکه حاصله از تخمیر دانه انگور در تسکین خارش پوست و جلوگیری از خونریزی ها بکار میرود و دانه های خشک آن صفرا و بلغم را دفع و پی را محکم کرده خستگی را رفع و حالت انبساط بوجود میاورد در همه حال انگور و برگ و شیره و دانه های خشک شده و دانه های نارس (غوره ) و دانه تخمیر شده (سرکه ) مصرف غذائی دارند .
    کشمش: کشمش تقویت کننده بدن است و اگر آن را مانند چای دم کنید و بنوشید، برای نرم کردن سینه و درد گلو مفید است‌.
    غوره: غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست‌. هم چنین اگر با سالاد میل شود برای لاغر کردن سودمند است. سعی کنید غوره خالی را نخورید چون روی معده اثر سوء می‌گذارد.
    همچنین خانم‌های باردار از خوردن غوره زیاد خودداری کنند، چون غوره مدر است و امکان دارد موجب سقط جنین شود‌.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد