کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی
کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی

Bira ve çeşitli maya hazırlanmasında

Bira ve çeşitli maya hazırlanmasında şarap kullanılır. Bu maya tozu veya tahıl, tablet ve sıvı maddelerin onlar besleyici olarak ve güçlendirilmesi maya artmaktadır kullanılabilir. özellikle Şarap maya mineraller açısından zengin krom takviyesi (1), çeşitli protein ve B vitamini - karmaşıktır. Ve acı ekmek mayası, maya donatı (besin) ya da maya Tvrala (2) bu üç bulunan krom miktarı maya türünü aşağı geliyor karıştırılmamalıdır tadı olmamalıdır. Yukarıda, hammadde maya (maya bira ve şarap) belirtildiği gibi B vitamini çeşitli içerir - karmaşık ve krom aşağıdaki gibidir: B1 (tiamin) B2 (riboflavin) B3 (niasin) B5 (pantotenik asit) B6 (piridoksin) B9 (folik asit) H (biotin) Bu vitaminler karbonhidrat (karbon hidrat), yağlar ve proteinler yıkmak için ve vücudun pek çok enerjik insanlara yardım. Aynı zamanda sinir sistemi, kas (kas, özellikle gastrointestinal), sindirim ve sağlıklı cilt, saç, göz, ağız ve karaciğer destek. Bazı vitamin B inanıyoruz - karmaşık durumlarda insan basınç kas ve (anksiyete ve depresyon) sinir önemli bir rol ve yardım ve destek sağlık beden ve ruh olmuştur. Ayrıca, ve şifa yaralar ve yanıklar yara şiddetli yorgunluk kullanılır. Çalışmalar krom takviyeleri diyabet olacak olan bir kişinin yardım önerdi. diyabet veya insülin olan hastalar doğal olarak (3) veya üretmek değil tüketmek vücutta insülin üretmez. Krom, hasta bir kişinin modu azaltmak için gerekli kan şekeri ve insülin miktarları. Etkin bir maya (maya bira ve şarap) Taking krom diğer malzemelerden maya ve krom ve daha iyi içeren özellikle iken daha kolay vücut içine çekiyordu, şeker hastaları için tamamlayıcı besin değerli içeren bir. krom içeren yukarıdaki gibi aktif maya, bol. Madde etkin ve kolesterol (HDL) iyi kaldırmak üzere olduğundan kandaki kötü kolesterol (LDL) düşürür. Bazı tür Mtlyn faktörler etkili kandaki kolesterol seviyesini düşürerek yardımcı şarap ve bira mayası bulunan düşündürmektedir. Bazı çalışmalar, krom yağ hacmi fitness ve vücut düşürebilir ama çok egzersiz gibi katkıda iyi beslenme etkili değildir göstermektedir. Mantar enfeksiyonları da ağırlaştırmak çünkü kim bu mantar enfeksiyonları kullanılmaz kişilerdir. maya tamamen Mtnabhy Tayramyn (Tiramin) bir miktar yasakladı çünkü Ayrıca, bu anti-anksiyete ve antidepresan ilaçlar kullanılır. kim ilaçlar da yasaklanmıştır kullananlar için maya kültürleri. (A) kategorisinde krom minerallerinin çok insan vücudu için önemli ve yardımcı kan şekeri seviyesini düzenler. Doğal olarak vücudun metabolizması ve bilim adamlarının çalışma içine günlük gıda ile doğal yem olarak bu mineral miktarı mevcut değildir yerlerde, diyabetik hastaların yüzde yüksek olmasıdır. (2) konserve gıdalar, hayvan yemi ve aynı zamanda diyabet hastalarında kullanılan lezzet için Tvrala maya, şeker, Xylitol üçte biri şeker tatlı olduğunu odun miktarı ve hazırlanmıştır. (3) günlük kullanım için vücut enerji içine şeker, nişasta ve diğer gıda dönüştürmek insülin hormonları. Not: Yukarıdaki bilgiler için ve bir uzmana danışılmadan malzeme Yazılı, kısmen ya da ilacın tüm yapılmamalıdır olarak kullanabilirsiniz. Sayesinde doktor, Abbas M. çok sevgili dostum. Bu yazının hazırlanmasında her zaman yardımcı olarak mütevazi idi. maya türleri: Şarap ve bira mayalar çok her üretici ile bilgi ve laboratuvar imkanları ve piyasa yeni bir tür üretmek için ihtiyaç güvenmek farklıdır. maya Bu tür büyük bir pazar ve tüketici kolayca profil ve sevdikleri için kısa bir süre içinde ilan maya maya kendi üreticilerine yapıyor. Navard Bu nedenlerle insanlar maya pazar dolaşıp çünkü ve maya ile ilgili önceki bilgi sahibi olmak gerekiyor bunlar seçim alabilir böyledir. maya ömrü: Maya ömrü iki bölüme ayrılabilir. A: Ambalaj tablet - - üç tane maya Paket sıvı yapılır. 1 - paketi açmadan önce: Bu kategori çok önemli bir nokta maya paketlenmiş dikkat etmeniz gereken birçok durumda bile uzun ömürlü olması da bir yıllık ömrü var. bu belirtilecektir ve kullanılan hatta Belirli bir tarihe ambalajında ​​Bbndy Hvabndy ve açmadan, genellikle yaklaşık bir yıl tüketilmesi anlamına gelir paketine Genellikle üreticisi. maya tamamen değersiz ve olursa olsun hızlandırmak için yeteneği son döneminden sonra şekil ve maya formu nasıl 2 - paketi açtıktan sonra: dikkatle maya paketi açık tutmak ve bu konteyneri veya cam ve hava Bbndy paketlenmiş ve yapılacak serin bir ortamda (buzdolabında) muhafaza edin. Havadaki su buharı ve oksijen penetrasyonu ve maya niteliğine etkisi olan maya paketi açık kalmak ve hızla gücünü azaltmak için onu koyar. Isı kalmak düşünülmemelidir başka bir faktördür. B: Tüketim Giriş - Son yıllarda şarap ve bira sanayi hazırlama yöntemi köklü değişiklikler geçiriyor, maya yeni tip de pazarlanmaktadır. üreticilerden birisi görevleri fermentatif belirlemek üzere her bir türü için kullanılan maya miktarına bağlı olmasıdır. Örneğin, şarap için Burgonya şarap mayası altı gram paket 25 litre veya fermantasyon ve şarabın lezzet ve yaprakları renk veya örneğin maya 5 g zamanında düşük etkisi daha fazla olan, bira tüketiminin daha fazla veya az 20 litre bira olamaz olmak. Ama maya hacim miktarı oranı hesaplanırken kolaylıkla belirlenebilir fermente olabilir. Aşağıdaki hava ve İran kamu pozisyonları ile ünlü şarap maya bazı tanıtıldı, uyumlu vardır. alışveriş veya dışarıda arkadaşlarınızla sadece dışarı maya mümkündür ve İran pazarında mevcut değildir. şarap her türlü konsantre hamuru, hiçbir hamuru veya meyve suyu ile üretilen şaraplar bağlıdır maya özel bir türüdür. Aşağıda Ben ve çeşitli seçim onu ​​anlatacağım tabi ki hazırlayabilirsiniz: (Lalvin) 71-B sıcaklık 30-15 derece, toz 5 gram paketlenmiş. % 14 alkol. Roger şarap, beyaz, kırmızı, meyve suyu konsantresi için. (Lalvin) AK-1118 Sıcaklık 30-7 ° için, toz 5 gram paketlenmiş. % 18 alkol. şampanya, şarap, bal, meyve, oldukça olgun, şarap prina için. (Kızıl Yıldız) Pasteur Kırmızı Sıcaklık 30-18 derece, beş veya altı gram toz. % 16 alkol. Şiraz şarabı için Pynv, Kabrnt, Mrlvt, Sherri, küçük meyve, meyve suyu veya hamuru formu. (Wyeast) Chateau Kırmızı sıcaklık 32-12 derece, farklı ambalaj sıvı. % 14 alkol. şarap Pynv, Kabrnt, herhangi bir kırmızı şarap veya hamuru ile meyve suyu için. (Alcotec) 24 Turbo Süper Maya sıcaklıkları için bir toz veya sıvı farklı ambalaj gibi 40-20 derece. Derecesi% 14 alkol ve bira şarap için% 4.5. bira hazırlanması için, şarap türleri (tüketiminde yazılı broşür). Bu maya çok pahalı. Masa Anthvra onlu sistem (metrik) gibi diğer birçok ülkede, kullanılan ancak İngiltere ve Amerika'da İmparatorluk Sistemi benzeri sistemlerde küçük bir fark ile kullanıma girmiştir. Rusya'da farklı sistem başka bir şeydir. Son zamanlarda Amerika ve İngiltere'de ondalık sistemi kullanılacaktır çalışıyor olduğundan emin olun. hemen hemen her kasaba ve ilçe İran Elli yıl önce, birim Tahran "Sarımsak = 75 g" Tebriz Tebriz I "Buşehr" benzetme = 900 g "Shiraz" Vqh = 375 g = 6.000, örneğin ağırlık mutlak fark vardı nar uygulamak ", İsfahan'daki" olur g. (Farklı şehirlerde ve 90-110 cm arasında) Uzunluk ölçeği veya mimar ve Bazzaz birim yarım Gaz Gaz ve özellikle için bir dönüm noktası alanları (3, 5 ve 6 km farklıdır) ve bir küçük ölçü, bazen arasındaki (25 ile 30 inç cm) ve parmak genişliği. Birim kesin ağırlık ve farklı şehirlerde özellikle gram bezelye (bezelye = 24 gram ve 213 gram eşit bir kg) ve farklı ağırlık Peas başka bir şarkı oynadı. Bugün karışıklık yerine ondalık metrik sistem, ya da belki de dünyanın en iyi olduğunu. Britain yavaş yavaş, Amerika'da metrik dünyasına giriyor ama direnç metrik değiştirmek için yüksek. (Bir zihinsel ya da yazılı olarak) birim hacim ile Kylh olduğunu Bira ben elinde pek çok değerlerin hazırlanmasında (sıvı veya katı ve yaklaşık 550 kübik santimetre Kylh = ölçülen hacim) ve Kylh kilogram ve litre içine uzun sürdü Ben o zaman diğer birimlerin tam dönüşüm uygun olmayan özellikleri nedeniyle yurtdışında metrik sistem anlayamıyorum arkadaşlar bir dizi için gerçekleştirdi. yazmaya çalışıyorum metrik sistemin ölçeği sürekli kullanılır olmasıdır. sabit disk Anthvra tablo Lütfen onların kaydını tutmak ve ayrıca formülleri kesinlikle isteyeyim elde edilen sahte sonuçları önlemek için manipülasyon miktarını hesaplamak lütfen. Bu tabloda, sadece hacim, uzunluk ve alan metrik sistem ya da tam tersine çevirebilirsiniz emperyalist sistemin ağırlığı olabilir. bira ve şarap alınan daha doğru hesaplamalar ve vermek için Anthvra tablo ayrı sayfalara alkol düzeyi ve tatlılık düzeyi ve sonuçları ile ilişkisi ve ayrıca hesaplanmış olan etanol yüzdesi ve tahmin edilen tablolar sağlamak için diğer taraftan doğru yolu bilimsel temele ve kurtulmak dayalı üretken olmak. notebook için daha sonra da geleceklerini çalışma masaları girilebilir hatırlamak önemli gerçekler vermediyseniz ve olumlu şeyler koymak ya da olumsuz işinizi kontrol edin. her üretim için bu sonucu etkiler nedeniyle dikkatli olmak gerektiğini bilgileri girmeniz gerekir. veri ve hesaplama ve sayılarının ve çeşitlerinin frekans arttıracaktır işinizi yardımcı olduğu gibi tahminler yeni bilgiler üzerine. Bu tabloda da anlamını bilmiyor ve anlayış daha fazlasını yapabilir ve anlam veya performans görmek ya da başka herhangi bir bilgi demektir kelime olabilir de. Ben Tablo ve Sözlük Anthvra doğrultusunda ilerleme ve yayıncılık yeni değişiklikler her zaman her sizin refah var son fark haline olmadığı konusunda yeni bir numara ve daha yayımlanacaktır dikkat etmelisiniz? Yeni veya değişti. veri girme ve çizelgeleri ve tahminler dahil olmak üzere, yazım: ağırlığı, boyutu, türü, sıcaklık ve hidrometrik veri ithal edilebilir ve diğerleri. Bazı tablolarda, ve veri alma grubunun bazı gönüllü olan zorunlu ve dikkatle ilgi ve kararlılık bağlıdır ve ancak her halükarda manipülasyon formüller önlemek vardır. veri girme ve çizelgeleri ve tahminler dahil olmak üzere, yazım: ağırlığı, boyutu, türü, sıcaklık ve hidrometrik ve diğer birçok önemli veri. Bazı tablolarda, ve veri alma grubunun bazı gönüllü olan zorunlu ve dikkatle ilgi ve kararlılık bağlıdır ve ancak her halükarda manipülasyon formüller önlemek vardır. Gerekir Tablo Anthvra olan hesaplamalar sonucu ısı faktörü göz ardı savundu olarak bilgisayar doğruluğu her türlü önemli olduğu kabul edilmelidir. biz üç temel ve önemli fermantasyon işlemi şunlardır bildiği gibi: şeker, nem ve sıcaklıktır. Bu üç temel faktör olmadan fermentatif olmayacaktır. zaman, hız ve fermantasyon ve eksikliği kirliliği türü gibi ikincil faktörler bakım olarak kabul edilmemelidir. başlıca faktör olmadan anlaşılabilecek basit bir kontrol ile, ikincil faktörleri, ikincil faktörleri kontrol veya teşvik şeker ve nem oranı ve sıcaklık faktörü daha etkisiz ve basit bir dil vardır. laboratuvar Of ve tamamen kontrollü şartlar altında yerli üretim hesaplamaları açısından uygulamada, özellikle ancak% 95 doğruluk ulaştığı, ancak% 99.9 doğru verimleri ve ne kadar alkol olacağını tahmin ulaştı neden olabilir. Bugün, birçok uygulama, ancak bu hesaplamaların doğruluğunu artıran hala% 100 doğru cevap vermez bulunabilir. Performans arama yapabilirsiniz ikincil etkenlerin önemli bir nedeni olabilir. bira için sayfasında Hesaplamalar bilgi ve verileri bir sürü gerektirir farklı malzemeler ve ısı kullanılan bira hazırlama sürecinin karmaşıklığını temel nedeni, ancak daha az veri ile şarap tablo elde edilebilir. aslında Tablo Anthvra hatırlatma notları ve olacak gelecek için referans bir tür. şarap (şarap sadece) yazılımı daha doğru istemek için hazırlanıyor olanlar için şarap hesap makinesi hakkında yazılı içeriğinin kullanılması tavsiye edilir. Masa Şarap Anketi Anthvra Şeker alkoller arasında ilişki tablo ve derecesi istenen Bmbvh muhtemelen ilk suyu ve şekeri arasında elde edilen numaralar tabi çıkarılarak düzeltildi. 1 - akılda meyve ağırlığı. 2 - Bir test tüpüne bir kısmı yaptım ve hidrometrik koymak suyu 3 - hidrometrik derece okuyun. 4 - Anthvra yukarıda tabloda gösterilen sayı ve bölümleri koydum. 5 - ilk meyve ağırlığı dayanarak, aşağıda sayı bulmak için. 6 - kilo gram başına tatlılar veya meyve suyu şeker miktarı. 7 - Eğer alkollü şarap miktarı istediğiniz ikinci tablo (henüz üretilmiş değil) Şimdi sen ve bırakabilir numarası aynı sütunda ağırlık okumak için görünür. Biz üç koşul oluşturdu oluşur: 8 - İlk meyve ağırlığı alt satırda elde numarası şaraba şeker yüksek sayıdan daha az olsaydı birlikte ve sütunlar bu iki sayı arasında büyük bir fark ihtiyaçları, ihtiyaç duyulan şeker miktarını ağırlığı belirleyecektir. 9 - İkinci satırda gösterilen tutar henüz üretilmiş değil üst sıradaki şarapları, üzerinde ise her zamankinden daha tatlıdır. 10 - alkol aynı derecede neredeyse şarap getirmek gelecekte alırsınız ikinci sırada yer eşit olsaydı. Tek şey bu tablo ve istenilen derecede alkol Bmbvh şeker arasındaki ilişkiyi göstermektedir ki muhtemelen ilk sıvı şarap ve şeker arasındaki fark esas alınarak doğru ekledi.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد