کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی
کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی

Nitrit suya doğrudan üre ... نیتریت ها موادی هستند...

" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" setdirrtl="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" startplayingsound="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" stopplayingsound="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }" setsoundstopcb="function () { return eval(instance.CallFunction("" + __flash__argumentsToXML(arguments,0) + "")); }">

Nitrit suya doğrudan üre üretmek ve insan yaşamı tehdit eden sektörler malzemelerdir. Üre nitrat ayrışma ve nitrat nitrit ve bir insan gıda alımını böylece vücudu üzerinden istediğiniz Nir dönüştürülür. fazla 1000 ppm içme suyunda nitrit, pediatrik körlük, karaciğer kanseri, rahim kanseri ve akciğer hastalığı, kemik iliği ve karaciğer sirozu gibi insan hayatının sorunları oluşturursa. çevreyi kirleten sadece toksinleri düşünün, onlar değil protein bedenlerine toplumun kent ve yoksul kırsal ve özellikle oluşumunda su kirliliği içme tüm tarımsal kimyasallar, sorunlar çeşitli, daha az olabilir karşılanmaktadır.
Toprak gıda Sazgan
Toprak su ve bataklık bir şey söylemek nakli önce Pyshkavl ile karıştırın. toprak koşullarında sulak toprak besin öğelerinin büyük etkisi atlattı koyar. 'Ll parçacıklar konsolide edilir toprakta veya toprak çözeltisi ile artacak bu eylem bazı besin maddeleri ve bazı unsurları Lose mevcuttur.
toprak oksijen biyolojik restorasyon bataklık topraklar oluşturulur - gıda elinde oksidasyon süreçleri nedeniyle Modifiye kil.
Macronutrients

  

     
havadaki oksijen kullanır iyi drenaj, toprak dikkate değer bir uygulama olarak bataklık topraklarda hareket Azot farklıdır. Amonyum iyonları (NH4 +) orada alanda okside edildi. Bu iyonlar yükseltgenir, nitrit ve nitrat gübre ve toprak bakterileri tarafından birlikte hafta girin. Nitrat radikallerin olumsuz ücret uygulanır. Bu nedenle, tahrip olan toprak temizleme etkisi yaratmak için yoğun ve karmaşık toprak tarafından edemez. Nitrat radikallerin çok Balayshan hareketlilik nedeniyle, düşük sızıntı alanı, nitröz oksit ve N element analizi ve atmosfere çözümleyici Nitrat bakterileri tarafından, azaltma nitrit aldıktan sonra, yeniden canlandırmak için oldu bunlar aracılığıyla gönderilir
kil fabrikası dışında kullanılabilir.

     
Sel olan toprak tarafından toprak ve ekstrakte çözünmeyen fosfat artmaya devam etmiştir. P bileşikleri ve çözünür hidroliz içine Genellikle demir fosfat yayınlanacaktır. kuru ürünleri fosfor kullanılan tüm kaynakların, pirinç kullanımına ek olarak demir fosfat özelliği bataklık kuru ürünler için kullanılan küçük bir değere sahiptir. azot ve fosfor daha düşük potasyum ile sulak toprak etkilenir. azaltılması şartları neden, su altında giden bir sonucu olarak, karmaşık bir durumda gelen potasyum iyonları daha büyük bir bileşeni toprak çözeltisi aktarılabilir.
kompleksine toprak çözeltisi potasyum iyonlarının deplasman Mn içine iyonların büyük bir kısmı ve amonyum bivalent sonuç var.

 
Mikro besin

  
kalsiyum, magnezyum, değiştirmek için sadece sınırlı bir miktarda: Ayrıca sulak toprak gibi bazı besin öğelerinin hareket. Trkyba Mngnyk Frick ve anaerobik koşullar ve restorasyon su altında daha fazla pirinç fabrikalarına yerleştirilir mevcuttur. su demir oksit ile çözünür ve Molibden konsantrasyonu, böylece bataklık toprak artar kesmeyin. N istikrar için alglerin Bu katman Svdmtd olabilir. toprakta anaerobik bakteri ve köklerde azaltarak anaerobik bakteriler aktiftir.
pirinç fabrikasında çinko ve mikro bakır suda eriyen azaltılmış neden kıtlığı bataklık durum konsantrasyonları olduğunu.
gübre yönetimi yüksek tüketim

 
pirinç üretimi, azotlu gübre ve en önemli rolü sorumludur.

 
Azot verimliliği

     

     
Cody verimli kullanan kullanılan birim kodu hasat miktarını artırmak demektir. pirinç bitki ise, 100 kg N ha, Break Down çalışma ve 120 kg / ha pirinç alan gerektiren bitki 100 kg emebilir, üretim verimliliği çok iyi olurdu. Bu nadiren görülür. gübre Brhktar 100 kg bitkiler 30 kg absorbe almak eğer Rice çalışma, döner düşük olacaktır. Olmayan pirinç çiftlik sulama randımanı olacak 30-20 oranında daha böyle bir alanın azot kullanım etkinliği açısından, böylece en çok tüketilen azot olduğunu.
Yani, pirinç Yeager dört torba alan Bpashd üre çalışmayı, sadece bir çanta ve bitki tarafından absorbe edilebilir diğer üç torba kaybolur.

  
atık azot gübre Yolları

  

     
Çok azotlu gübrelerin, buharlaşma, yıkama, ayrışma ve istikrar toprak içinden kayıp olabilir.
Şiddeti ya da toprak, iklim ve tarım koşullarına bağlıdır gibi bir dizi faktöre israf derecesi.

  
R. israf yolu Tbkhr

           
açık yerlerdeki eğer çalışan pirinç için kullanılan amonyak, buharlaşabilir. atık su Bu tip yüksek olacaktır cari artış pH. Suda Yosun, suyun pH geçerli rol sorumludur ayarlayın. Gün boyunca, karbondioksit alg ve fotosentetik oranı su azaltır. Sonuç olarak, pH onu artırabilir. buharlaştırmak pH arttırılması amonyak daha aktif hale getirir. Böyle bir süreç boşa aracılığıyla Can uygulanan azotun yüzde 6 5 ile tahmin edilebilir. Yüksek sıcaklık ve yüksek radyasyon, hava Tbkhr atık anda ortaya daha üzerinden. toprak katmanları içine veya enjekte 10 cm derinliğinde azaltılması gerektiğini amonyak gübre bu kaybı en aza indirmek için.
kükürt ve jips ile kaplamalı üre gibi uygulayarak gübre olarak da engelledi
alan üzerinden Azotlu gübre atık su deşarj

      
drenaj yoluyla su 2000 mm bir dönemde 1000 yılında Bitkileri alan taburcu olabilir. Azot çiftlik dışında boyunca suda çözülür. azotlu gübre gübre Yolu olarak püskürtüldüğü zaman liç yoluyla azot da bitkilerin ulaşamayacağı olabilir. uygulanan azot yaklaşık yüzde 15 liç yoluyla kaldırılabilir. liç kayıpları önlemek için, pirinç toprak iyi doku ile ekili olmalıdır. Faraj ve toprak zarar ve Dix azalır yenir. Çevirmenler: bir saban çiftçilik büyük hunk ile pratik oluşturulur. Dix ile traktör Bu hunk yapılır. Hem çiftçilik denir Farsça faaliyet göstermektedir. Ama ilk çiftçilik ve Gilaki ikinci Dix Dix yemiş ya da söylüyorlar. Hala yeni doğan bebek inek için ahır olarak aynı kalıntı (Gilaki) denir ve bazı buzağı büyüdü ki ve hâlâ, örneğin, erkek, söylemek ise, bir yaşındayken madde Gvdrv eğer ve söylemek için Lyshh çok cinsel olgun erkek çoğaltmak büyük olduğu zaman demek oldu, Ox ve dişi sığır söylüyorlar. Maalesef o Farsça yol değil ve bu hayvan denilen ineklerin tüm gelişim aşamalarında. ve farklı olup yerel dillerde aranmalıdır farklı aşamalarında böyle de Kndvkav Nyznam toprak. Fars dilinde ve toprak verdi çiftçilik, toprak demek yapmak için bir hedef hatta bir uygulama yaptığını nedir bilmezmiş vardı. toprak derinliği daima form amonyak gübre kullanılmaktadır. Geniş pirinç tarlalarının susuzlaştırma Toprak, kendi kendine. Çevirmenler: toprak bataklık alan ile gübre iyi karışık olduğunda, liç yeteneklerini kaybeder. Ben Bpashm benim kendi çiftliği ot mücadelesi öncesinde, üre kullanılır. Hatta yarım metre çiftlikte gübresi hareket etmez operasyon weeding sonra fark ettim.
weeding Kodları toprağa gömülmek için.

 
Toprakta Azotlu gübre stabilize

  

     
toprak mikrobiyal halklarının azot fiksasyon yapılabilir. Bu küçük yaratıklar azot tüketmek ve organik maddelerin depolandığı forma vücuda getirdi. pirinç bitkilerde mevcut azot Bu miktar azaltır. çiftliklerinde Kuru gübre bataklık üzerinde kurulmuştur. Araştırma sonuçları toprakta yüzde 20 azot hapis olabilir gösteriyor. mikropların yanı sıra, kil parçacıklarının da amonyak iyonları absorbe edebilir ve ilgili Oluşum sayfaları arasında onları silikat. hayvan gübresinden yeşil veya organik gübre kullanılması durumunda, ekim bir hafta önce toprağa eklenmelidir.
Bu analiz ve kolay erişilebilir tam yemek pilav konur yapar.
Azaltmak toprak azot

      
pirinç alan çalışması Hrjsmy içine, bataklık toprak yüzeyine sürümlerden hava kabarcıkları gibi çıkmak gazlar. alanında yayımlanan gazların 10-95 yüzde hacim olarak azot olduğunu. toprak gaz su altında, azot üreteci olarak bilinen bakteriler tarafından kullanılabilir toprak nitrat N serbest dönüştürülür. Yeterli drenaj olmadan topraklarda azot çıkarmadan topraktan azot kaybı, onu yüzde 68 olduğu tahmin edilmektedir. Ancak, sıcaklık ve toprak organik madde hareket bakteri çizilmiş azot alevlenmesine neden olur. Bazen, yaklaşık 30 ile yüzde 40 azot havaya olabilir nakli sonra bir hafta süreli çalışma çiftlik düzeyinde püskürtülür. gübre bulunan amonyak sıçramaları, oksijen bitişik bile ve formda nitrat vardır. Aşağı toprak ulaşan ve azaltılması sonra taşıyın ve nitrojen taşımak için gaz uzaya çıktı nitratlar bataklık. azaltmak için de, üre veya amonyak gübrelerin kök bölgesinde ve oksijen eksikliği yerleştirmeniz gereken azot, yerleştirilir. ayıklama azaltır aynı malzeme veya üre üreaz blokerleri ile Kaplı üre gübre çözünmüş azot faaliyet yavaş. toprak içinde doğrudan İri üre Frvbrd olabilir. Üre granüller, tek bir yerde ve üreaz aktivitesi blokerler, bakteriler azot jeneratör azaltmak tarafından üretilen enzim miktarını elde eder.
Meydana boyunca veri, yüksek buharlaşma kayıpları önemli ölçüde de azalır.

 
Yollar yüksek azot gübre etkisini arttırmak için

  
1 - gübre için olumlu bir yanıt vermek rakamlar öldürmek edin.
Gübre daha fazla ürün daha büyüme ve gelişme arttırır.
2 - gübreler otlar yüksek büyür.
Bu yüzden, maksimum etki gübreler yabancı otların savaşmalıyız için.
3 - kalıcı sulak alanlar azotlu gübre çok vermek zorundadır.
4 - alan periyodik Eğer aralık bataklık olacak, azot tamamen bitki pirinç için kullanılamaz.
5 - azotlu gübreler çeşitli kullanım kapsamındadır.
Çevirmenler: Mümkünse, bu gübre bulunamadı:
A - üreaz bir kapak tabakası ile

     
Neem Üre Balayh kapak

     
Üre bir kaplama tabakası Mahua ile

     
Üre bir kaplama tabakası Nijer ile

     
Üre bir kaplama tabakası Hintçe ile
B - Sentetik Kaplama

     
Plastik veya poli-kaplı üre Mary

     
Lake kaplamalı üre

     
Balmumu kaplanmış üre

     
Kauçuk kaplı üre
C - kimyasal kaplama

     
Sülfür kaplı üre

     
Inorganik kaplanmış üre fosfat

     
Üre sıva ile kaplı
D - üreaz inhibitörleri

     
Fenil asetat Mrkvryk

     
Hidrokinon

     
Bnzvkynvn

     
Difenil amid Fsfv Farsça ay Dey
E - azot salınımını inhibe tarafından

     
N - hizmet

     
AM

     
ST

     
Thiurea

     
Potasyum azid

     
Citrullus ve Pudra

     
Colosynthis

 
pirinç üretimi artırmada Tqsh azot

  
1 - Üretim pirinç Brhktar 5 / 6 ton, yaklaşık 95 kg azot, 25 kg P2O5 ve toz dışarı K2O 140 kg ve bir sonraki ürün sezon gerek, bu miktar toprak malzeme iade edilecektir.
2 - klorofil oluşumunda ve koyu yeşil bir bitki oluşturma yardımcı olur.
3 - kardeş sayısı, bitki boyu ve ürün oranı artar bileşenleri nelerdir küme tohumu, sayısı.
4 - artan yaprak alanı ve tane boyutu.
5 - bakteriyel büyüme uyararak toprağın organik madde ayrışma ve yolsuzluk yardım

 
azotlu gübre miktarı

  

     
toprak, iklim ve tüketim pirinç türü gibi çeşitli faktörler azotlu gübre etkisi vardır. pek çok alanda Pirinç ekimi dönümlük daha az (154 kg üre eşdeğeri) 100 kg azot miktarı gerekli değildir. üre gübre bitkinin bütün ve kullanılacak boşa değil ufalanmış, bu yeterlidir. Ama aslında böyle bir şey pirinç miktarı ve yukarıdaki miktara eklenmelidir israfı önlemek için yeteneğin yeterli bilgiye göre, mümkün değildir. En az nitrojen 5 / 6 ton Brhktar ürün bulunmaktadır hasat için gereklidir. Ama azalmasına bağlı ya da güneş radyasyonu ve hava sıcaklığı karşı pirinç artırmak için kaliteli gübre artış azot bitkilerin miktarı Brhktar görünüyor 150 kg 100 ihtiyaç azalmıştır.
önemli bir göstergesi olarak toprakta mükemmellik derecesi azotlu gübre miktarını belirlemek için.

  
Indeks toprak azotlu gübre kullanılabilir

  

     
Herhangi bir toprak azot bakımından fakir ise, azot değeri daha fazla olacaktır ekledi. Geç pirinç, daha az nitrojen ihtiyacı var. Aşağıda onları toprağın azot almak için yeterli zaman kurulmuştur. Ama erken pirinç büyüme dönemi ve azot büyük miktarda olumlu bir cevap vermek, kısa. düşük Avylh aşamaları ve geç evrelerinde azot etkisi yüksektir. Pirinç çiftçiler, onların çiftlik topraklarını çok iyi bilinmektedir. Ama gübre dağıtım kooperatifleri raporlama gibi laboratuvarlar gübre kota ayarlayın. sadece çiftçilere yardımcı olabilir toprak ile donatılmış çoğu laboratuvar, ama edemiyoruz, toprak onu tanımlamak gerekir. Pirinç kendini azotlu gübre miktarını belirlemek için çalışmalıdır.
Bazı topraklarda azotlu gübre gerekmez, ve diğerleri pek bir değer olması gerekir.

 
zaman püskürtme Toprak azotlu gübre

  

     
Genel olarak, normal toprak, eşit miktarda üçüncü aşamada azot, kırılması için. Yani, üçüncü aşama, bir aktif kardeşlenme sahne ve üçüncü bir üçüncü çiçek oluşum aşamasında kalır (bir kadın Dix zamanda), bozuldu. Kvdzny ilk aşamada ana sahne ve yolun son aşamasında söylüyorlar. VMY adımlar ve çiftçiler, ana aşamada iki adım ve üçte ikisini iş ve kalan tek kardeşlenme sahne ve darbe gübre yol sektörleri kaldırmak için üçüncü. Bugüne kadar gübre yollarda araştırma yapılmıştır. üre gübre kullanımının birinci ve ikinci aşamaları ve üçüncü aşama yapma korkusuyla kendi kişisel bloglar Çiftlik Yönetimi. üre özellikle Gübre Gübre hafta yol tehlikeli aşaması vardır. Çünkü üre hızla emilir.
pirinç çiftçiler üçüncü sahne deneyimi yoksa, yerel rakamlar ve performans göstermiyor Hazar ve gübre Sepidrud emin yol çiçek oluşumu önce kendi deneyime dayalı bir Mqdarkhyly üçüncü düşük seviyelere de Bpashnd olabilir.

     
1 - İş nakli ve bitkiler için azot kurulması fide geliştirmek önce toprakta Kvdpashy azot acil yardım kardeşlenme başladı.

     
2 - sahne kardeşlenme de azotlu gübre uygulamak için, aktivite bu süreci hızlandırmış ve kardeş maksimum sayıda getiriyor üretmek.

     
3 - yol gübre hızlandırmaya salkım uzunluğu ve ne sivri neden olan çiçek kümeleri sayısı arttı.

 
Serpin gübre azot yöntemi

  

     
toprak ve sığ bataklıklar, bitki durumu teklifi üzerine gübre az miktarda serpin gübre azot. Kvdpashy ve toprak yüzeyine hızlandırmak ve böylece suyun içinden Nytryfykasyvn akışı boşa hareket. Kvdpashy yol zaman çiftlik önce su bir gün boş olmalı ve gübre doygunluk girdi. üre ve amonyum karbonat 48 saat hidroliz sonra oluşur.
İki gün Kvdpashy tekrar üre sonra Mysl olan toprak stabilizasyonu içinde amonyum üzerine, çiftlik sulamak için.

      
Bölgede Üre sualtı toprak yüzeyine Bu seviyelerde oksijen yetersizliğinden dolayı yatıyordu.
Herhangi bir eylem meydana azaltarak Katman ve Nytryfykasyvny olmaz amonyum azotu pirinç bitkilerin uzun kökleri mevcuttur kalır.

     
Toprağın çiftlik 2 cm tabakasında su derinliği nakli sonrası çalışmaya devam ederse, gübre azot doğrudan su olabilir kırdı. gübre püskürtme ilk aşaması yol başta olmak üzere, dönemin Azot geliştirir Şimdi weeding tarafından amonyum gübre verimliliği Lay uygundur. Lem içinde ve yüksek su deşarj olduğunu daha iyi üre olduğunu olasılığı ot mücadelesi ve toprakta gömülü olacak operasyon sırasında ot mücadelesi öncesinde dağıldı. En iyi sonuçlar Hrchhar üre arasında Lay, ama iş çok zahmetli 

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد