کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی
کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی

. Incir özellikleri

vitaminler, mineraller ve malzeme bol incir Vchrby şeker yararlı. incir Açık GI Vashthay ve mide tahriş boşaltımı neden olacaktır yemekten önce Macar yiyecek. ter ve yağ olacak atılır ter artırılması Şekil Vsmvm. Kuru incir kavrulmuş VMY Kvbnd ve bu pub siyah kahve denilen ve Srsrfh incir, akciğer ve meme ağrısı özünü eski iyi bilinir için hesaplanır. kükürt nedeniyle saç kaybını önler. Incir ağız kokusu da önerilir yok. Incir sütü sızıntı suyu Van Vmalydn mısır için peynir süt kabile dönecek pıhtılaşmış olan, Zygyl, mol eserler çürük dişlerde ağrı hemen sessiz Vmyvh yapar incir kavite, sızıntı suyu için küçük bir ek koymak öldürür incir pişirme süresi hızı artar tamamlandı.
1.
Haşlanmış Fıstık
fıstık veya fıstık haşlanmış akşam yemeği gibi olan insanlar bir grup araştırmacı fıstık veya fıstık etkili hastalıklara karşı korunmasına yardımcı olmak için elinden haşlanmış akşam yemeği oldu sonucuna bilmeli.
Bu besin kanser, diyabet ve kalp hastalığı gibi ciddi hastalıklara karşı hücrelerin korunmasını antioksidan özellikleri vardır.
Fıstık ve diğer bitki hastalıkları ve yardımcı olacak böcek ısırması nedeniyle bozuklukları alıcı önlemek için.
Bu araştırmada, yararlı kimyasallar onları nüfuz etli meyve içine kaynar su geçerli.
onlara besin kaybına neden meyve üzerinde dikkatle pişmiş olmalı tabii.
1.
Siyah Plum
umut verici erik bir tür (Plum Siyah) onlar menopoz özellikle sonra, kadın sağlığı ve kemik yapısı katsayısı artırmak.
meyve etkileri konusunda araştırma yıl sonra Arjomandi tanınmış İranlı bilgin, Florida, Prof Amerikan Üniversitesi kadınların osteoporoz ve kemik sorunlar duyarlı yardımcı olmak için değerli yeni ve etkili formülü sunan üzeredir.
ve 10 milyon enfekte Osteoporoz sadece Amerika'da bir hastalık salgın sahiptir ve en önemlisi risk nüfusun yüzde 80'i kadın olmasıdır. çeşitli ilaçlarla birlikte, beslenme ve kemik sağlığında önemli bir rol oynayabilir osteoporoz nedeni gelişimini önlemek. Bu misyon. Şimdi Amerika ve dünya bilim çevrelerinin kuru erik görülmemiş tüketiminin olumlu etkisi konusunda İranlı bilim adamı araştırma sonuçlarını bekliyor yapıyor Oklahoma Üniversitesi 5 yılda Florida Arjomandi Üniversitesi bilim ve araştırma profesörü osteoporoz riskinin önlenmesi Black 2008 yazında piyasaya sürülmesi. Araştırma Profesör Erik Arjomandi göstermek tarafından yürütülen kara etkisi son derece olumlu ve osteoporozu olan hayvanlarda kemik kütlesi Güçlendirilmesi olduğunu. şimdi Profesör Arjomandi değişkenler Florida Üniversitesi'nde benzer bir araştırma projesi ve fırsatlar 2 ila 10 yıl ara ile menopoz sonrası, siyah erik kullanan kadınlarda inceleme etkisini test edilmektedir. araştırması çok önemli
Tarımda Amerika destek o kesin sonuçlar 2008 yazında ilan edilmesi beklenmektedir açıkladı sahiptir.
1.
çeşitli hastalıklar için Soy faydaları
Asya kültürünün temel yerdir soya fasulyesi çeşitleri, henüz kendi seri üretim ABD'de başladı.
Soya tohumları kullanılmadan çeşitli yiyecek ve yemeklik yağlarda denebilecek bir çok yönlü olabilir.
Soya sizin için faydalı? protein tam ve zengin Ayrıca soya yemek, hiç yağ ve yağ değil, zararlı "dava değil doymuş yağ. Ama soya da birçok şey yapacağız. Bu bölümde, soyanın faydaları bilimsel olarak kanıtlanmış, size ifade eder. Kalp hastalığı Soya riskini azaltır Vücudunuzdaki soya veya artış hdl iyi kolesterol, hayvansal ürünlere Değiştirilmesi. 1999 yılında bu teori Sağlık ABD Bölümü etiket Amerikan şirketlerine verdi soya fasulyesi gıda teşvik etmek doğru kanıtlanmıştır. Aynı zamanda, uygun bir kalp hastaları olarak soya küspesi tanıtıldı. Soya protein ve yağ, kolesterol açısından zengin ve zararlı değildir. Daha fazla hdl iyi kolesterol veya vücut artırmak.
Soya prostat kanseri önler Of o Ayzvflavvn, büyük miktarda içerdiğinden araştırmanın 40'dan fazla farklı olarak, soya prostat fonksiyonunu artırdığını kanıtlamıştır. Ayzvflavvn, prostat bezinde kanserin önlenmesinde antioksidanlar önemli ve etkili tipi oluşturulur. anormal prostat hücrelerinin büyümesini teşvik enzimlerin Soya protein salgılanması, oluşur önler. Asyalı erkeklerde prostat kanserinin daha düşük oranları, gıda kullanımı önemli olduğunu göstermektedir.
Soya kemik sağlığı garanti Istatistiksel çalışmalar osteoporoz riski olan postmenopozal kadınlarda soya tüketimini engellemek olduğunu göstermektedir. tüketimi güçlü kemikler çünkü erkekler de minerallerin eksikliği telafi edebilir ve hastalığı azaltmak osteoartrit olduğunu, faizsiz değildir alanda soya yarar.
Soya kolon sağlığını korumak yapar Ölüm istatistikleri kolon kanseri gastrointestinal hastalıklar nedeniyle yüksek oranda olacaktır sorumluydu. Hala, bu alanda herhangi bir kesin iddialar için bilim veya bilimsel bir nedenle ulaşmak değil. Ancak soya hesabının da rol oynamaya geliyor sağlıklı bağırsak sürdürülmesinde önemli bir rol oynar. Araştırma ve alınan hayatta kolon kanseri üzerinde çalışma, o soya tüketiminin kolon kanseri hücrelerinin çoğalmasını azaltır öneririz. Soya kalp sağlığı, kemik, prostat bezi ve bağışıklık sisteminin korunmasında önemli bir rol oynamaya çalış.
Soya fasulyesi, bağışıklık sistemini güçlendirir Soya kazıyıcı güçlü bir türü içerir, Sapvnyn denir. iç organlar ve iç organlar için Sapvnyn kolesterol "ekli ve vücut bunları önlemek için çekti. Üstelik zararlı mikropların imha ile Sapvnyn vücut sağlıklı stabilize edecek.
diyabet ve böbrek için Soya faydaları glikoz ve hücreler vücudun büyük miktarda şeker muzdarip insanların kan insülin algılayamıyor. Hormon ve glukoz alımını düzenleyen glikoz azalır vücutta insülin çağırdı. Diyabet soya kullanımı, günlük diyet içinde kan şekeri inanılmaz azaldı nasıl. diyabet insidansı sonuçta olan böbrek hastalığına yol olduğundan, bu nedenle önlenmesi ve böbrek hastalığı tedavisinde dolaylı olarak soya olumlu etkileri olduğu söylenebilir.
2.
3.
Buğday tohumu Buğday tohumu ve değerli bir gıda takviyesi A ve B vitamini grubu vitamini açısından zengin. genç olarak Vitamin mucize bugün ve Elixir tanıtıldı. Selenyum ve buğday tohumu magnezyum, enfeksiyonu önlemek çeşitli kanserlerin etkili olmuştur.
Bazı uzmanlar, deri, saç ve güzellik, buğday tohumu saç dökülmesi tedavisinde inanıyorum, kepek ve akne ve çeşitli cilt hastalıkları etkilidir ortadan kaldırır.
Ayrıca kabızlık, yorgunluk ve uyuşukluk, kas ağrıları ve yüksek kolesterol düzeyleri olan gıda yardımı almalısınız muzdarip.
birlikte 10 dakika yemekten önce ince toz, buğday tohumu, yoğurt ya da salata marul almak ve bir yemek yiyin sonra 10 dakika istiyorsanız yağlı olsun isterseniz
4.
Safran


Terapötik özellikleri: Safran kan yağ Vklstrvl, yatıştırıcı, iştah açıcı, anti-spazmı, kalp hastalığı ve kanser, rahatlatmak için bırakarak önce tansiyon, astım, deri hastalıkları, idrar yolu enfeksiyonu, sarılık, adet dönemleri azaltılması, bellek Vyadgyry geliştirmek önlenmesi azaltılması için karında şişkinlik ve abdominal Drdmdh tedavi kullanılır. safran Mzrrat kontrolsüz kullanımı: doku ve safran toksik kusma organlarının Kontrolsüz tüketim, burun kanaması, kalp hızı azalmış, Vnhayta ölüm sağlar Havlb oldu Gyjh Vmvjbat kafa, uyuşukluk, deri sarılık diğer tehlikeli komplikasyonlara gözkapağı. aylık kişi başına safran 3 gram alınması uygun olduğunu ve insan ölümüne neden olabilecek bir yemeğin safran fazla 5 gram kullanın. Bakım: Safran ışık Vrtvbt Vbhtr Drzrvf cam veya metal, kapalı tutulur uzak olmuştur. Safranın uçucu yağ ve mükemmellik açık ortamda tutulmasi eğer onun farmakolojik etkisi azalır, buharlaşan olmak olduğunu göz önünde bulundurarak. Harcamaları: gıda sanayi, poğaçaları, ilaç, tekstil, Safran alkollü içecekler Haghyr Süt Endüstrisi kullanılır. Safran Ticaret: Dünya Gıda Örgütü (FAO), dünya safran üretiminin hızı 184 ton yıllık üretim yaklaşık 210 ton istatistiklerine göre, dünya safran yaklaşık yüzde 81 ikinci sırada küresel üretimin yüzde 12 ile Vaspanya ayrılır orada. ambalaj sanayi, İspanya ucuz İran safranı toplama ve işletmelerin ismi ile İspanya yol açtığını pazarlama satışı geniş reklam orada gelişmiş Ne yazık ki, safran, geleneksel ve bilimsel olmayan hasat, sistem uygun paketleme ve pazarlama düşük el değildi dünyada ve kendi kendine adanmış dünyada safran Nkhst ihracatçısı olarak tedarik katılır.

 
1.
Dut Beyaz dut zengin mineraller, tanen, yağlı maddeler ve vitaminler A ve C. ağaç meyve Haşlanmış kuru cildin genç ve taze dal müshil ve Rvanknndh olduğunu. Beyaz dut yemek öğle ve akşam, sadece yemek mide boş olduğunda kullanılabilir arasındaki sabah veya öğleden sonra açlık vücuda emilir. Ne karaciğer ve dalak gibi meyve veya taze meyveler kurutulur. kökleri Haşlanmış ve cilt çilek yaprağı ve geçmiş ve Altyamdhndh Tbbr onun yaprakları gibi idrar çok meyve suyu yapar kullanıldı yara. Dut yaprağı ekstresi güçlü bir antitoxic olduğunu. 100 gr taze beyaz dut başına yaklaşık 60 kalori ve şeker obezite yol açmaz var. Neden şeker hastalığı olan kişiler (DM) olan, kurutulmuş meyveler çay yiyin. BlackBerry şeker nedeniyle vücudu güçlendirir, idrar söktürücü, yatıştırıcı sinirler ve solunum yolu hastalıkları için faydalıdır. Yeme beyaz dut mide ülseri için faydalıdır. çilek, etkileri ve günlük ödenek bulunan önemli besin bazıları şunlardır: Protein: protein 1-2 gram içeren çilek Her fincan. büyüme ve hayatta kalma diğer kasların ve dokuların için bitkisel protein yararlıdır. Kalsiyum: çilek 22-46 mg Ca içeren günlük önerilen doz fincan başına 800 mg. Kalsiyum, diş, pıhtılaşması, kas kasılması ve genişleme ve aktivasyonu enzimlerin kemik oluşumunda faydalıdır. Demir: Demir günde 15 mg 10 doz önerilmektedir. çilek Her fincan demir 1 / 1 mg 5 / 1 içeren. demir hemoglobin oluşumunda en önemli unsur dikkate alınır. Hemoglobin oksijen taşıyan kan parçasıdır. Büyüme ve demir gebelikte özel önem taşımaktadır. çilek bulunan Alazhyk asit, büyüyen kanser hücrelerini engeller. A vitamini: önerilen doz 1000 800 adettir. vitamini içeren 90 adet çilek Bir fincan, A,. büyüme ve doku onarımı, A vitamini ve vizyon ilgilenmektedir. B1 vitamini: vitamin b1 için tavsiye edilen miktar. Günde 1 / 1 5 / 1 mg. B1 vitamini 04 / 0 mg içeren çilek Her bardak. Vitamin B2: vitamin b2 için önerilen düzeyde. Günde 1 / 5 mg. çilek 11 Her fincan / 0 06 / 0 mg B2 vitamini sağlar. B3 vitamini: vitamin b3 tavsiye edilen miktar. 19 gün B3 vitamini olan 1 / 1 6 / 0 ile çilek fincan başına 15 mg'dır. enzim eylem, enerji metabolizmasında ve doku B vitaminleri çok önemlidir. Bu vitaminler glikoz kontrolü proteinlerin enerji de emilir yardımcı oluyor. C vitamini: C vitamini C vitamini 08/08 mg ile günde 20 çilek fincan başına 40 mg günlük tutar önerilir. bina kemikler, kıkırdak, kan damarları için C vitamini ve sağkalım esastır
2.
Bal yaşlanma etkilerini kavgalar Yeni araştırma bal darbe neden olabilir ve yaşlanma ve yaşlılık, hafıza kaybı, anksiyete ve endişe analizi gibi, mücadele etmek sonuçları göstermiştir.
Sağlık Hizmetleri İran Öğrencileri Haber Ajansı (ISNA), laboratuar fareler üzerinde yapılan çalışmalarda, diyetlerine fareler daha iyi bir belleğe sahip ve daha az kaygılı ve endişeli olan bal dahil göstermektedir.
Bu çalışmada, Lin ve Nicola Stark Chpvlys iki araştırmacı diyet sıçanların grubu için Yeni Zelanda Bal değeri Waikato Üniversitesi,, üçüncü grup eklendi, sukroz miktarının yüzde 8'e başka bir grup için yüzde 10 şeker ekleyerek onların yiyecek eklemek vermedi.
Bu çalışmada 12 ay için yapıldı.
Sıçanlar başında testlerin iki ay ve bir kez hafıza durumu deneyler ve kaygı yerine her üç ayda değerlendirildi edildi.
Sonuçlar gösterdi: sıçan izin Aztrat arkasında daha iyi bir hafıza testleri ile bal yemiş ve yine en az vardı.
Araştırmacılar bal antioksidan özelliğe sahip bellek nedeniyle olabilir ve vücudun sağlıklı hücreleri engellemek için serbest radikallerin zarar arttırabileceğini göstermektedir.
Bu araştırmanın sonuçları, Forum toplantısında hayvan davranış çalışma Nyvksl Üniversitesi sunuldu.
<Span style = "font-family:" Arial "," sans-serif "; color: # 3e3e3e; font-size: 14pt; mso-ascii-theme-font: minor-bidi; mso-Uzakdoğu-font-family:
arial; mso-Uzakdoğu-theme-font: minor-bidi; mso

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد