کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی
کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی

Bina etanol

 

 

...  

 

 

 

 

Turkish translation Geçmişi İlk kez, Ebu Zekeriya Razi Mhmdbn İranlı doktor ve Qr ve kimyager ve imbik damıtma şarap, bir maddenin Alkhl Adını elde edilen, bir süre sonra, alkol için "doktor Vandyk" Amerikan Alkhl kelimeler (alkol) dönüştürmek. Bina etanol Şirket Profili Bugün, bu madde denilen polietilen alkol (etil alkol, etil alkol, ruh Alkhmr, şarap, alkol, etanol, Ntyl Krbynvl, özünde şarap, alkol, kuru üzüm, Yydrvksyl ve ...) bilinmektedir. Alkol özel bir koku ve tat sıcak, nem ile, Bgvnhay, renksiz uçucu ve sudan daha hafiftir. Yoğunluğu veya, geleneksel baskı, 78,53-78,5 santigrat derece ve donma noktası kaynama noktası, o 114 santigrat derece olduğunu ,8-0,795 belirli ağırlığı. Bu nedenle, soğuk, kullanmak ölçmek için kullanılan bu termometreler. Katı alkol 130 derece santigrat erimiş olduğunu. suda eriterek Özellik etil alkol, su ile karıştırılarak çok yüksek mukayese etmektir. çok az ısı üretilir, su ve alkol karışımı, alkol ve çok iyi çözücü, iyot, kafur, parfümler, bal biridir ... Kendini kaybolur. Alkol su daha çok organik çözücülerde çözünür. alkol ve albümin İlaçlama özellikleri koagüle olduğunu. Alkol fermantasyonu ile üretilen Maya yakındaki bir şeker fermantasyon içinde mantar, hangi onun mülkiyet enzim neden olmuştu materyali dışarı glukoz değişiklikleri ise bira mayası, bir maya tomurcuklanma, çoğaltılabilir. şekerlerin arasında, glikoz C6H12O6 formül mayalanmış üzüm, var olan, alkol (hazırlanmış şarap) verir. Alkol glikozdan üretilen enzim eylem tarafından glikoz fermantasyonu ya da yapılır, Alklaz Zymaz çağırdı. glikoz için bira mayası, alkol ve karbon dioksit veya gelen karbonik gaz eklemek zaman. + Karbonik gaz, alkol, glikoz <------- varlığı ya da Alkaz Zymaz içinde reaksiyon gerçekleşir. C6H12O6 → 2C2H5OH + CO2 Alkol nişastalı malzemelerden üretilen pirinç, buğday, mısır, patates gibi nişastalı malzemelerden alkol üretmek için, bir enzim denilen maltaz, maltoz Malta döner. hidrolizi ile maltoz (hidroliz) glikoz ve glikoz dönüştürülür (Malta, çevre asidik olmalıdır maltoz dönüşür.) fermantasyon, karbonik gaz ve alkol veren bir sonucudur <------ Su glikoz + nişasta % 2 sülfürik asit varlığında reaksiyon gerçekleşir. alkol fermantasyonu gelen Alkollü çözümler farklıdır. şarap olarak,% 10 ve% 6 bira ve ter içinde% 30% 50 üzerinde bulunuyor. alkol fermantasyonu yılında ortamda fosfat birini kolayca ve basitçe yapılır alkol fermantasyonu için harekete geçebilirler gereklidir. yararlı Glsyryn içine glikoz ve çeşitli malzemelerde gelen uygulama ortamında mevcut malzemeler, geçerli. Örneğin, sülfit Bysvlfyt sodyum veya hidrojen, varlığında sodyum glikoz fermantasyon reaksiyonu denklem NaHSO3 formül böyle olduğunu: Gliserol + + CO Astaldyyd <------- glikoz (üzüm şekeri) C6H12O6 → CH3CHO + C3H5 (OH) 3 + CO2 alkol şarap Temini Zakaria Razi, Qr Ebu Bekr ilk Mhmdbn ve imbik damıtma şarap, alkol aldı. Fransa genellikle şarap elde edilen alkol olun. Bunun yanı sıra, endüstriyel alkol ve fermantasyon ile alkollü içeceklerin bir sürü getirmek aldı. değerli hammadde şeker çünkü Hgzvz · ha (altı Krbndar şeker) üzerinde Pratik Fermantasyon, ancak yapılır, çoğu kez birkaç şeker (polisakkarit) nişasta, selüloz gibi, ve ... hammadde olarak yararlanın. Disakkarit gibi şeker fabrikalarının pekmezi olarak ... hammadde olarak iki etil alkol hazırlanması için kullanılabilir. sakkaroz veya şeker alkol hazırlanması, konvansiyonel Sakaroz Anvrtaz (invertaz) veya Anvrtyn (invertine) hidroliz (hidroliz) olarak adlandırılan bir enzim glikoz dönüştürülür ve Lvlz sağlar. Lvlz su + şeker + glukoz <------ C6H12O6 + C6H12O6 → H2O + C6H12O6 Bu iki reaksiyon varlığında Anvrtaz yapılmaktadır. C6H12O6 → 2C2H5OH + CO2 Bu reaksiyon varlığında Anvrtaz yapılır. Endüstriyel Alkol Alkol sentez yoluyla üretilen Alkol etilen elde Brtlv ilk (Berthelot) Fransız kimyager, su üzerinde alkolün etkisi, sülfürik asit, etilen yardım almak. Etil hidrojen sülfat, sülfürik asit + etilen <------ C2H4 → C2H5HSO4 <----- Alkol + su + sülfürik asit etil hidrojen sülfat C2H5HSO4 + H2 → H2SO4 + C2H5OH Alkol asetilen üretilen alkol endüstrisi çoğu elde Astaldyyd hale etkisi (sinerjik hidrojen) canlandırmak için. asetilen Astaldyyd ilgi hazırlanması için şunlardır: <----- Astaldyyd su + asetilen cıva iyon (II) tepki kullanılmıştır. C2H2 + H2O → CH3CHO Hidrojen + etil alkol <------ Astaldyyd nikel tepki ıslahı için kullanılır. Ile ilgili konular olarak • aldehitler • kekeme • Alkol • Karbonhidratlar makromoleküler • • Doğal şeker ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Malt filizi hatta bazı yeni enzimlerin üretildiği gibi çimlenme sırasında, atmosfer yatıyor çeşitli enzimler, aktif hale gelmiştir. Kullanılır tomurcukları kuruma ve aldıktan sonra aynı atmosferi vardır. Bu enzim hidroliz ve karbonhidrat nedenleri sonunda tamamen maltoz için nişasta dönüştürmek. Buna ek olarak, çimlenme etkisi, endosperm hücre duvarları ve geçirgen malzemeler Bhasany enzimleri etkileyebilir malt. Son olarak, tiamin ve riboflavin ve asit Pntvtvnyk gibi bazı vitaminlerin çimlenme, miktarı Bbyshtr olduğunu. Razak, sinir ağrıları ve eklem ağrıları analjezikler bir sedatif ve hipnotik (yüksek hız ve uyku kalitesi ile uyku) olarak tıbbi bitki bir tür anti-inflamatuar, Zdaspasm, iştah açıcı yiyecek ve lezzet ve ayıklamak için kullanılır Bir Ma 'Alshyr kullanmak imalat sanayinde katkı çamur Razak Ma'alshyr bakım ve dayanıklılık zemin içinde reçine ve rolünü Zlalsazy olduğu gibi Üretim Süreci Tür atmosferik denilen Brewery için iki satır arpa dünyada kullanılmaktadır. Hava ve düşük tane protein nedeniyle iki sıra daha az atık olacaktır Hmsayz kümelerde. atmosfer Bu tür fabrika girmek ve burası saf ve temiz olarak elek ünitesine taşınır. ayırma ile ilgili tüm kirleri sonra, Joe yıkama ve tankların dezenfeksiyonunda 30 saat için yıkanabilir taşındı. bunun sonunda dönem atmosferik kitle salona ve çimlendirme odası başında pompalanır dökülür. Instrumental bu yerde zemin tahıl taşınır sırtına Rftv kitle herhangi bir hareket olduğu, nem alır. Kitle beş gün sonra da salonda kaldı Bu dönemde fırın gider. Hall sıcaklık nem ve 11 mm ile 9 arasındaki atmosfer çok bu durum yapar malt lahanası olmak yüzde 70, yukarıda 17 ila 20 derece santigrat arasında. Malta sonra ateş ünitesine gider. Dökülen Malta rezervuar burada elde edilen, zemin yemek 30 dakika ıslatılır ve tanklarda döktü 3 saat boyunca su ve 30 dakika ve sıcaklık 76 ile birlikte ateş. Malta ve C Mypznd. malt tankları sonra f * L * d * Rasyvn hamurundan ayrılan 30 dakika içinde transfer a * alır. sıvı tankları nakledildi elde kaynar nerede suyu ve şekeri Razak o eklenir. Sıvı ısı şoku verilir chiller nakledildi aldı. Alkoldür şok sıvı önlemek için ilk adım. Mayalar, alkol ile vahşi bira elverişli bir ortam oluşturur. Yabani maya neden olduğu ısı şok yapar Bu sıcaklık farkı dayandı ve kaybetti. Şurubu ve soğuk gitmek için bu aşamada elde edilen makinenin içine su hacmi ve daha sonra d * Rasyvn bir f * L * iki katına çıktı. Bu bölümde berrak sıvılar Ma'alshyr elde edilebilir çağırdığında. Cam ambalaj elde Hall sıvı veya kutular dökülecektir. pastörize 72 ° C sıcaklıkta, şişe ve 30 dakika için kutular sınırı sonra. pazarına ürün taşımak için hazırlanan bu aşamada. 100 g başına besin değeri Ma'alshyr Protein 8 g Nişastalı maddeler 78 g Kalsiyum 16 mg Fosfor 189 mg Demir 2 mg Sodyum 3 mg Potasyum 160 mg B1 vitamini 12 mg B2 vitamini B3 vitamini 5 mg 3 mg çıkarları Ma'alshyr İçme Yirmi amino asitler 16 sayı vücut için gerekli çocukların büyümesi için gerekli olan ve vücut bağlıdır kendi IQ büyük ölçüde amino asit kaynağı artış Ma 'Alshyr amino asit vardır. saç büyüme ve B vitamini türleri ve psikiyatri çok etkili olsa da, onun kaybı ve yorgunluk önlemek. Başına orada toplam önemli vitamin C vitamininin vücut için gerekli olan basit bir yemek yeme 20 mg Vytamyns hakkında içki litre sağlanmaktadır. bağırsak hastalığı kolera önlemek için anti Fvnyknndgy özelliğinden dolayı çok iyi. böbrek taşları ve idrar antiseptik Macar bazı işleri atılımı bir saat içinde fazla iki litre içme. organik asitler ve mide asit salgısı olan hastalarda asidik PH dolayı daha az yararlı ve aynı zamanda sindirim etkilidir. şeker açısından zengin içecek ve çeşitli vitaminler ve mineraller gebe ve emzikli anneler için zamandan beri çok yararlıdır. Ayrıca, iyi bir kaynak ürün bileşikleri, karotenoid flavonoid çünkü antosiyanin Skthhay çok etkili kanser ve kalp ve beyin karşı vücudu korur, damar fonksiyonları ve kalp Khvnrsan hipertansiyon, böbrek sağlık riski azalmış iyileştirilmesinde kullanılması ile olur olduğunu. http://forum.shadmehrgeneration.net/member.php?action=profile&uid=665 07-21-2009, 18:30 Malt filizi hatta bazı yeni enzimlerin üretildiği gibi çimlenme sırasında, atmosfer yatıyor çeşitli enzimler, aktif hale gelmiştir. Kullanılır tomurcukları kuruma ve aldıktan sonra aynı atmosferi vardır. Bu enzim hidroliz ve karbonhidrat nedenleri sonunda tamamen maltoz için nişasta dönüştürmek. Buna ek olarak, çimlenme etkisi, endosperm hücre duvarları ve geçirgen malzemeler Bhasany enzimleri etkileyebilir malt. Son olarak, tiamin ve riboflavin ve asit Pntvtvnyk gibi bazı vitaminlerin çimlenme, miktarı Bbyshtr olduğunu. Razak, sinir ağrıları ve eklem ağrıları analjezikler bir sedatif ve hipnotik (yüksek hız ve uyku kalitesi ile uyku) olarak tıbbi bitki bir tür anti-inflamatuar, Zdaspasm, iştah açıcı yiyecek ve lezzet ve ayıklamak için kullanılır Bir Ma 'Alshyr kullanmak imalat sanayinde katkı çamur Razak Ma'alshyr bakım ve dayanıklılık zemin içinde reçine ve rolünü Zlalsazy olduğu gibi Üretim Süreci Tür atmosferik denilen Brewery için iki satır arpa dünyada kullanılmaktadır. Hava ve düşük tane protein nedeniyle iki sıra daha az atık olacaktır Hmsayz kümelerde. atmosfer Bu tür fabrika girmek ve burası saf ve temiz olarak elek ünitesine taşınır. ayırma ile ilgili tüm kirleri sonra, Joe yıkama ve tankların dezenfeksiyonunda 30 saat için yıkanabilir taşındı. bunun sonunda dönem atmosferik kitle salona ve çimlendirme odası başında pompalanır dökülür. Instrumental bu yerde zemin tahıl taşınır sırtına Rftv kitle herhangi bir hareket olduğu, nem alır. Kitle beş gün sonra da salonda kaldı Bu dönemde fırın gider. Hall sıcaklık nem ve 11 mm ile 9 arasındaki atmosfer çok bu durum yapar malt lahanası olmak yüzde 70, yukarıda 17 ila 20 derece santigrat arasında. Malta sonra ateş ünitesine gider. Dökülen Malta rezervuar burada elde edilen, zemin yemek 30 dakika ıslatılır ve tanklarda döktü 3 saat boyunca su ve 30 dakika ve sıcaklık 76 ile birlikte ateş. Malta ve C Mypznd. malt tankları sonra f * L * d * Rasyvn hamurundan ayrılan 30 dakika içinde transfer a * alır. sıvı tankları nakledildi elde kaynar nerede suyu ve şekeri Razak o eklenir. Sıvı ısı şoku verilir chiller nakledildi aldı. Alkoldür şok sıvı önlemek için ilk adım. Mayalar, alkol ile vahşi bira elverişli bir ortam oluşturur. Yabani maya neden olduğu ısı şok yapar Bu sıcaklık farkı dayandı ve kaybetti. Şurubu ve soğuk gitmek için bu aşamada elde edilen makinenin içine su hacmi ve daha sonra d * Rasyvn bir f * L * iki katına çıktı. Bu bölümde berrak sıvılar Ma'alshyr elde edilebilir çağırdığında. Cam ambalaj elde Hall sıvı veya kutular dökülecektir. pastörize 72 ° C sıcaklıkta, şişe ve 30 dakika için kutular sınırı sonra. pazarına ürün taşımak için hazırlanan bu aşamada. 100 g başına besin değeri Ma'alshyr Protein 8 g Nişastalı maddeler 78 g Kalsiyum 16 mg Fosfor 189 mg Demir 2 mg Sodyum 3 mg Potasyum 160 mg B1 vitamini 12 mg B2 vitamini B3 vitamini 5 mg 3 mg çıkarları Ma'alshyr İçme Yirmi amino asitler 16 sayı vücut için gerekli çocukların büyümesi için gerekli olan ve vücut bağlıdır kendi IQ büyük ölçüde amino asit kaynağı artış Ma 'Alshyr amino asit vardır. saç büyüme ve B vitamini türleri ve psikiyatri çok etkili olsa da, onun kaybı ve yorgunluk önlemek. Başına orada toplam önemli vitamin C vitamininin vücut için gerekli olan basit bir yemek yeme 20 mg Vytamyns hakkında içki litre sağlanmaktadır. bağırsak hastalığı kolera önlemek için anti Fvnyknndgy özelliğinden dolayı çok iyi. böbrek taşları ve idrar antiseptik Macar bazı işleri atılımı bir saat içinde fazla iki litre içme. organik asitler ve mide asit salgısı olan hastalarda asidik PH dolayı daha az yararlı ve aynı zamanda sindirim etkilidir. şeker açısından zengin içecek ve çeşitli vitaminler ve mineraller gebe ve emzikli anneler için zamandan beri çok yararlıdır. Ayrıca, iyi bir kaynak ürün bileşikleri, karotenoid flavonoid çünkü antosiyanin Skthhay çok etkili kanser ve kalp ve beyin karşı vücudu korur, damar fonksiyonları ve kalp Khvnrsan hipertansiyon, böbrek sağlık riski azalmış iyileştirilmesinde kullanılması ile olur olduğunu. http://forum.shadmehrgeneration.net/member.php?action=profile&uid=665 07-21-2009, 18:34 Tüm hakkında bira mayası Bira mayası veya besin maya hücreleri ve kurumuş inaktif maya SACCHAROMYCES CEREVISIAE denir. üretilen fermantasyon Off sizin özelliğini kaybetmiş olmasıdır. Tek hücreli maya mantarları parçasıdır. Saccharomyces mayaları alkol Srvzyh mayalanmaya hamur ekmek ve hamur işleri mod_vvisit_counter üretmek Pzyha kullanılır. Ama bu konuda yüksek besin değerine sahip bu yana bir gıda takviyesidir da sunulmuştur olarak. Bira mayası aşırı genellikle acı tadı. Bira mayası kompozisyon 1 - bira mayası bu vitamin bira mayası da zenginleştirilmiş sürece tüm B vitaminleri, B12 dışında vitaminler içerir. Vytaynhay B içerir: Tiamin (B1), riboflavin (B2), niasin (B3), pantotenik asit (B5), Pyrvksydyn (B6), folik asit ya da folat (B9), Biotin (H). 2 - bira mayası 16 amino asit türleri içeren tüm temel amino asitler dahil olmasıdır. Bira mayası var protein 16 gram başına 30 gram. 3 - bira mayası mineraller 14 tür içerir Cr Fsfrvslnyvm özellikle olduğunu. Çinko, demir, bakır, magnezyum, potasyum, manganez ve diğer mineraller bira mayası bulunur. 4 - bira mayası krom diyet krom en iyi kaynak olarak kabul edilir. 5 - bira mayası da bir liftir. bira mayası 30 Başına gr 6 gr lif bulunur. 6 - bira mayası beta glukan içeren bir. Beta glukan güçlü bir antioksidandır ve bağışıklık sistemi çok verimli artırmak. 7 - bira mayası nükleik asitler içerir ve bir nükleozid olduğunu. Rybvnvklyyk özellikle asit (RNA) ve Aynvzyn. bira mayası Özellikleri 1 - Nükleik asit ve nükleozid ve doku onarımı hızlandırmak yaşlanma sürecini yapmak. 2 - Selenyum bira mayası bulunan, anti-kanser özelliği vardır korur karaciğer hücreleri ve kalp hastalığı olduğunu güçlü bir antioksidandır - damar önler. 3 - bira mayası özelliklerinde krom: Set kan şekeri düzeyleri (kan şekeri düşüklüğü) - vücut yağ ve kas kütlesini artırmak (egzersiz eğer azaltmak için - hücrelerin artmış insülin duyarlılığı olan diyabetik hastalarda açlık kan şekeri ve geliştirilmiş glukoz toleransı azaltmak için ve dengeli beslenme) ilişkilidir - düşük kan kolesterol ve trigliserit - kötü kolesterol seviyesini azaltır (LDL) kolesterol düzeyleri (HDL) iyi Vafzaysh. 4 - İştah - artar vücudun enerji düzeyleri - içecek - hasarlı dokunun onarımı için - bağışıklık sistemini güçlendirmek ve sinir - korumak ve sağlıklı bir cilt, saç, göz, ağız, karaciğer, gastrointestinal Vmjary geliştirmek. Bira mayası başka avantajı nedir. 4 - karbonhidrat metabolizmasında B vitaminleri, yağ Vprvtyynha içeriyordu. 5 - Can tedavisi veya önlenmesi hastalıkların beslenme maya Bulls Vakhtlalat şu: stres, depresyon, kronik yorgunluk, tekrarlayan hastalığı, kronik akne, egzama, ishal, soğuk algınlığı, öksürük, boğaz ağrısı ve sindirim VSV. 6 - bira mayası ve bakteri doğal bağırsak florasının Tüketim değişim ve yararlı bağırsak bakterileri arttırmak ve zararlı bağırsak hastalıkları azaltır. 7 - bira mayası takviyesi yatmadan daha rahat olur. Pyrvksydyn niasin ve beyin artar serotonin salgılanmasını. 8 - kabızlık fiber kapalı tarafta bira mayası bulunan etkiler. Kontrendikasyonları 1 - gut İnsanlar kullanmamalısınız. 2 - Gebe veya çocuk emziren kadınların, bu tıbbi gözetim altında olmadıkça, o imtina daha iyidir. 3 - bağışıklık sistemi de bunu almaktan kaçınmalıdır zayıf insanlar. Olası etkileşimleri ve yan etkileri 1 - nadiren bazı insanlar yaratmak için alerjik yapar. 2 - Aynı anda tek bir amin oksidaz inhibitörü ilaçlar kan basıncı artar (Parkinson ilaçların Vzd depresyon) ile takviyeleri alarak. 3 - bira mayası özel ilaçlar artırmak diyabet takviyeleri ve kan şekerini düşürür hipoglisemi olduğunu. 4 - Son zamanlarda bu takviyeleri şişirilmiş olabileceği almaya başladı insanlar. Bu ve daha düşük başlangıç dozu kullanmak giderek dozu artırmak daha iyidir bu komplikasyon önlemek için. 5 - Nadir durumlarda migren alevlendirebilir. Dozaj formu Elbette, toz, tablet, kapsül ve çözümü. tüketilen İzin verilen doz Günlük doz genellikle 2-1 yemek kaşığı (çözünür formu) ve 2-8 tablet arası değişken olmasıdır. yüksek doz ama Brndard takviyeleri de tehlikeli komplikasyonu boyuta aşağı alarak daha iyidir. Not: Kullanılan ekmek mayası veya bira mayası, maya maya etkin B vitaminleri ve atılır ve diğer besinler, bağlayıcı de şişmiş olan karşı aktif izin olamaz. http://forum.shadmehrgeneration.net/member.php?action=profile&uid=665 07-21-2009, 18:34 Tüm hakkında bira mayası Bira mayası veya besin maya hücreleri ve kurumuş inaktif maya SACCHAROMYCES CEREVISIAE denir. üretilen fermantasyon Off sizin özelliğini kaybetmiş olmasıdır. Tek hücreli maya mantarları parçasıdır. Saccharomyces mayaları alkol Srvzyh mayalanmaya hamur ekmek ve hamur işleri mod_vvisit_counter üretmek Pzyha kullanılır. Ama bu konuda yüksek besin değerine sahip bu yana bir gıda takviyesidir da sunulmuştur olarak. Bira mayası aşırı genellikle acı tadı. Bira mayası kompozisyon 1 - bira mayası bu vitamin bira mayası da zenginleştirilmiş sürece tüm B vitaminleri, B12 dışında vitaminler içerir. Vytaynhay B içerir: Tiamin (B1), riboflavin (B2), niasin (B3), pantotenik asit (B5), Pyrvksydyn (B6), folik asit ya da folat (B9), Biotin (H). 2 - bira mayası 16 amino asit türleri içeren tüm temel amino asitler dahil olmasıdır. Bira mayası var protein 16 gram başına 30 gram. 3 - bira mayası mineraller 14 tür içerir Cr Fsfrvslnyvm özellikle olduğunu. Çinko, demir, bakır, magnezyum, potasyum, manganez ve diğer mineraller bira mayası bulunur. 4 - bira mayası krom diyet krom en iyi kaynak olarak kabul edilir. 5 - bira mayası da bir liftir. bira mayası 30 Başına gr 6 gr lif bulunur. 6 - bira mayası beta glukan içeren bir. Beta glukan güçlü bir antioksidandır ve bağışıklık sistemi çok verimli artırmak. 7 - bira mayası nükleik asitler içerir ve bir nükleozid olduğunu. Rybvnvklyyk özellikle asit (RNA) ve Aynvzyn. bira mayası Özellikleri 1 - Nükleik asit ve nükleozid ve doku onarımı hızlandırmak yaşlanma sürecini yapmak. 2 - Selenyum bira mayası bulunan, anti-kanser özelliği vardır korur karaciğer hücreleri ve kalp hastalığı olduğunu güçlü bir antioksidandır - damar önler. 3 - bira mayası özelliklerinde krom: Set kan şekeri düzeyleri (kan şekeri düşüklüğü) - vücut yağ ve kas kütlesini artırmak (egzersiz eğer azaltmak için - hücrelerin artmış insülin duyarlılığı olan diyabetik hastalarda açlık kan şekeri ve geliştirilmiş glukoz toleransı azaltmak için ve dengeli beslenme) ilişkilidir - düşük kan kolesterol ve trigliserit - kötü kolesterol seviyesini azaltır (LDL) kolesterol düzeyleri (HDL) iyi Vafzaysh. 4 - İştah - artar vücudun enerji düzeyleri - içecek - hasarlı dokunun onarımı için - bağışıklık sistemini güçlendirmek ve sinir - korumak ve sağlıklı bir cilt, saç, göz, ağız, karaciğer, gastrointestinal Vmjary geliştirmek. Bira mayası başka avantajı nedir. 4 - karbonhidrat metabolizmasında B vitaminleri, yağ Vprvtyynha içeriyordu. 5 - Can tedavisi veya önlenmesi hastalıkların beslenme maya Bulls Vakhtlalat şu: stres, depresyon, kronik yorgunluk, tekrarlayan hastalığı, kronik akne, egzama, ishal, soğuk algınlığı, öksürük, boğaz ağrısı ve sindirim VSV. 6 - bira mayası ve bakteri doğal bağırsak florasının Tüketim değişim ve yararlı bağırsak bakterileri arttırmak ve zararlı bağırsak hastalıkları azaltır. 7 - bira mayası takviyesi yatmadan daha rahat olur. Pyrvksydyn niasin ve beyin artar serotonin salgılanmasını. 8 - kabızlık fiber kapalı tarafta bira mayası bulunan etkiler. Kontrendikasyonları 1 - gut İnsanlar kullanmamalısınız. 2 - Gebe veya çocuk emziren kadınların, bu tıbbi gözetim altında olmadıkça, o imtina daha iyidir. 3 - bağışıklık sistemi de bunu almaktan kaçınmalıdır zayıf insanlar. Olası etkileşimleri ve yan etkileri 1 - nadiren bazı insanlar yaratmak için alerjik yapar. 2 - Aynı anda tek bir amin oksidaz inhibitörü ilaçlar kan basıncı artar (Parkinson ilaçların Vzd depresyon) ile takviyeleri alarak. 3 - bira mayası özel ilaçlar artırmak diyabet takviyeleri ve kan şekerini düşürür hipoglisemi olduğunu. 4 - Son zamanlarda bu takviyeleri şişirilmiş olabileceği almaya başladı insanlar. Bu ve daha düşük başlangıç dozu kullanmak giderek dozu artırmak daha iyidir bu komplikasyon önlemek için. 5 - Nadir durumlarda migren alevlendirebilir. Dozaj formu Elbette, toz, tablet, kapsül ve çözümü. tüketilen İzin verilen doz Günlük doz genellikle 2-1 yemek kaşığı (çözünür formu) ve 2-8 tablet arası değişken olmasıdır. yüksek doz ama Brndard takviyeleri de tehlikeli komplikasyonu boyuta aşağı alarak daha iyidir. Not: Kullanılan ekmek mayası veya bira mayası, maya maya etkin B vitaminleri ve atılır ve diğer besinler, bağlayıcı de şişmiş olan karşı aktif izin olamaz. http://forum.shadmehrgeneration.net/member.php?action=profile&uid=665 07-21-2009, 06:39 20 nedenlerle alkollü bira içmek 1 - Bira, anti-kalp krizi. 40 ila 60 oranında kim bira olmayan kişilerin dudaklar daha az arasında bira alkol alan kişilerde kalp krizi Olasılığı. yarım gün başına bira litre İçecek bu araştırma ortalamasıdır. 2 - Bira, anti-kan pıhtılaşması. Önünüzde Malzeme bira kan pıhtıları korumak için. 3 - bira, kan basıncı. Hollandalı araştırmacılar son araştırma sonuçları ve Howard Üniversitesi bira az miktarda içme, kontrol altında kan basıncının tuttuğunu gösteriyor. 4 - Bira, anti-diyabet. bira içmek şeker hastalığı önlemeye yardımcı olabilir. Bira içenlere nadiren diyabet muzdarip oldular. 5 - bira, bellek çare. Bira bellek artırabilir, kim bira içmek olanlar, daha az Alzheimer hastalığı ile enfekte olmaktadır. 6 - bira, kemik koruyucu. ve kemik gücüne Bira olumlu etkisi osteoporozun önlenmesi gerekiyordu. 7 - bira, uzun ömürlü ziyaretçi. Birinin artık yaşayacak bir bira veya iki içecekler, günde vurdu. 8 - bira, anti-ishal. Bira asit mikrop mikrop Pyjh ve ishale neden olan kalp makyaj önler. 9 - bira, anti-stres. Montreal araştırmacılar doğruladı günlük sorunlara iş ve stil birkaç kiraz bira gün basınç söyledi. kim bira içmem olanlar çok daha stresli. 10 - Bira karşı böbrek ve mesane taşı. Fin araştırmacılar, yüzde 40 oranında azalma magnezyum bira SNK tüm şansları olduğunu iddia ediyor. 11 - bira, uykusuzluk ilaç. Geceleri bir kiraz bira yerine hipnotik hareket ödünç alabilirsiniz. 12 - Anti-kanser bira. bira olarak tümörlerin büyümesini engellemek için oluşturulabilir unsurlar vardır. 13 - deri gibi bira. Bazı bira vitaminler cildi korur ve sağlık için yararlıdır. Bira ve cildinizi temizlemek daha esnektir. 14 - Anti-soğuk bir bira. kim, sıcak bira soğuk içecek Onlar daha sonra yiyin. kan ve nasıl nefes olur içine sıcak bira içerek. 15 - bira, hamile kadınlar için faydalıdır. Sıkıntısı (Folik Asit) erken doğum ve fetal bozuklukların olması neden olabilir. Bir bira vücut daha yüksek litre, malzeme ihtiyacını karşılayan. "Bu durumda hiçbir alkol ile bira içmek önerilir." 16 - bira, şurup iştah. Gazkrbnyk bira ve alkol iştah teşvik edecek. 17 - bira, ekşi mide çare. yarım mide asit nedenleri bakterilere karşı bariyer hafta başına bira litre tüketiniz. 18 - bira, susuzluk çekmez. daha iyi ve daha hızlı susuzluk yardımcı Bira malzemeler içme suyu çözmek için. 19 - bira, anahtar iktidarsızlık. Araştırma bira veya ılımlılık içki kişiler, kilolu olmak olmayanlara göre daha az içmeye gösterir. Bir kiraz bira kalori vişne suyu daha az a. 20 - Güzel Saç Bira. Mineraller ve vitaminler saç Mhaftt bira ve güzellik üzerindeki etkiler. Nihayet, ılımlılık herhangi alkollü içecekler tüm bu içme ile, değilse birlikte, alkolizm çok Yzrg yani aşırıya kaçmadan içki lütfen saygı olsun lezyon yol açar. ve tehlikeli erken kayıp ve telafisi mümkün olmayan beyin hücreleri, sinirler de İçme sindirim üyeleri çalışmamalı 18 alkol altında Bhychvjh haline getirin. http://forum.shadmehrgeneration.net/member.php?action=profile&uid=665 07-21-2009, 06:39 20 nedenlerle alkollü bira içmek 1 - Bira, anti-kalp krizi. 40 ila 60 oranında kim bira olmayan kişilerin dudaklar daha az arasında bira alkol alan kişilerde kalp krizi Olasılığı. yarım gün başına bira litre İçecek bu araştırma ortalamasıdır. 2 - Bira, anti-kan pıhtılaşması. Önünüzde Malzeme bira kan pıhtıları korumak için. 3 - bira, kan basıncı. Hollandalı araştırmacılar son araştırma sonuçları ve Howard Üniversitesi bira az miktarda içme, kontrol altında kan basıncının tuttuğunu gösteriyor. 4 - Bira, anti-diyabet. bira içmek şeker hastalığı önlemeye yardımcı olabilir. Bira içenlere nadiren diyabet muzdarip oldular. 5 - bira, bellek çare. Bira bellek artırabilir, kim bira içmek olanlar, daha az Alzheimer hastalığı ile enfekte olmaktadır. 6 - bira, kemik koruyucu. ve kemik gücüne Bira olumlu etkisi osteoporozun önlenmesi gerekiyordu. 7 - bira, uzun ömürlü ziyaretçi. Birinin artık yaşayacak bir bira veya iki içecekler, günde vurdu. 8 - bira, anti-ishal. Bira asit mikrop mikrop Pyjh ve ishale neden olan kalp makyaj önler. 9 - bira, anti-stres. Montreal araştırmacılar doğruladı günlük sorunlara iş ve stil birkaç kiraz bira gün basınç söyledi. kim bira içmem olanlar çok daha stresli. 10 - Bira karşı böbrek ve mesane taşı. Fin araştırmacılar, yüzde 40 oranında azalma magnezyum bira SNK tüm şansları olduğunu iddia ediyor. 11 - bira, uykusuzluk ilaç. Geceleri bir kiraz bira yerine hipnotik hareket ödünç alabilirsiniz. 12 - Anti-kanser bira. bira olarak tümörlerin büyümesini engellemek için oluşturulabilir unsurlar vardır. 13 - deri gibi bira. Bazı bira vitaminler cildi korur ve sağlık için yararlıdır. Bira ve cildinizi temizlemek daha esnektir. 14 - Anti-soğuk bir bira. kim, sıcak bira soğuk içecek Onlar daha sonra yiyin. kan ve nasıl nefes olur içine sıcak bira içerek. 15 - bira, hamile kadınlar için faydalıdır. Sıkıntısı (Folik Asit) erken doğum ve fetal bozuklukların olması neden olabilir. Bir bira vücut daha yüksek litre, malzeme ihtiyacını karşılayan. "Bu durumda hiçbir alkol ile bira içmek önerilir." 16 - bira, şurup iştah. Gazkrbnyk bira ve alkol iştah teşvik edecek. 17 - bira, ekşi mide çare. yarım mide asit nedenleri bakterilere karşı bariyer hafta başına bira litre tüketiniz. 18 - bira, susuzluk çekmez. daha iyi ve daha hızlı susuzluk yardımcı Bira malzemeler içme suyu çözmek için. 19 - bira, anahtar iktidarsızlık. Araştırma bira veya ılımlılık içki kişiler, kilolu olmak olmayanlara göre daha az içmeye gösterir. Bir kiraz bira kalori vişne suyu daha az a. 20 - Güzel Saç Bira. Mineraller ve vitaminler saç Mhaftt bira ve güzellik üzerindeki etkiler. Nihayet, ılımlılık herhangi alkollü içecekler tüm bu içme ile, değilse birlikte, alkolizm çok Yzrg yani aşırıya kaçmadan içki lütfen saygı olsun lezyon yol açar. ve tehlikeli erken kayıp ve telafisi mümkün olmayan beyin hücreleri, sinirler de İçme sindirim üyeleri çalışmamalı 18 alkol altında Bhychvjh haline getirin. http://forum.shadmehrgeneration.net/member.php?action=profile&uid=665 07-21-2009, 18:47 Tüm alkoller özelliklerdir var 1 - oda sıcaklığında alkol net bir sıvıdır. 2 - Alkol ve daha fazla su yoğunluğu Azab hızlı uçucu olduğunu. alkol damıtma Pzyrmyknd özgüllüğü. 3 - Alkol suda kolay çözünür. 4 - Alkol yanıcıdır. Etanol üretim yöntemleri farklıdır: 1 - fermente tahıl ve meyve (bira gibi) arası 2 - Tqtyrhbvbat ve meyve (votka, viski, Jane gibi) 3 - gaz, kömür ve petrol (endüstriyel alkol) gibi fosil yakıtlardan kimyasal değişimler 4 - karbon monoksit ve hidrojen (metanol ve metil alkol gibi) kimyasal kompozisyonu alkol türü (etanol) etil alkol alkol olduğunu. alkol etanol bir miktar böylece geçerli: Bira: 4-6 oranında Şarap: 7 ile yüzde 15 Champaign:% 8-14 oranında kot, votka, viski gibi damıtma tarafından Alkol: 40 ila 95 oranında Nasıl alkol vücudun emme yaklaşık yüzde 20 oranında alkol sonra vücuda emilir mide ve bağırsak küçük kalan yüzde 80 içinden emilir. Emilim hızı ve alkol sarhoş miktarı, onun yetenek ve güç aşağıdaki faktörlere bağlıdır: 1 - Tam ve mide boş: tüketildiğinde daha fazla alkol midenizin gıda ile dolu, bu yüzden eğer ince bağırsak yoluyla emilir, çünkü sindirim kapak için mide ve kapalı küçük alkol bağırsak geçer uzun midede alkol ve bir kalır. 2 - Vücut ağırlığı: daha fazla ağırlık bir kişi daha sonra alkol yüzünden çözünmüş toplam vücut suyu kan dolaşımına girdikten sonra, alkol etkisi altında yerleştirilir aslında dağıtılır. alkol etkisi altında daha sonra vücutlarında ağır fazla su nedeniyle Böylece daha fazla kişi, yer almaktadır. 3 - Vücut yağ: alkol onlar yağ çözülür çünkü, daha fazla vücut yağı ne, bir kişi daha fazla etkilenmiş olacaktır. daha sonra kas etkilenen Fotoğraf konu da doğrudur. 4 - Cinsiyet: Kadınların erkeklerde daha erken akciğer kendi ağırlığına eşit olsa bile etkilenir daha. Nedeni kadınların daha vücut yağ, erkeklerin miktarı. erkeklere oranla kadınlarda kas dokusu. Kadınlar da BDH ve mide ameliyatı koruyucu bir bariyer ve alkol analizi rolü alkol aşağılayıcı enzim (D Hydrvzhnaz) eksikliği. Ayrıca, oral kontraseptif kullanımı kadınlar, daha fazla alkol etkilenir, doğum kontrol hapları alkol metabolizmasını azaltır çünkü. 5 - alkol konsantrasyonu: alkol konsantrasyonu, daha yüksek ve emilir hızlıdır. 6 - hız içme, tüketim çevre (ev, parti, iş), halsizlik (karaciğer az enzim üretir çünkü), alkol alkol ve etkileri emme oranı (alkollü içecekler alkol emilimini artırarak) tipi etkilidir. 7 - Diğer Rvangran tablet (ecstasy) alkol tüketimi ile alkol ve baskıcı güçler artış ise çok tehlikeli olabilir. 8 - alkollü kişiler, düzenli alkol tüketen insanlar, ve buna direnç bulduk aslında vücudun adaptasyon alkol bulur. Böylece, daha fazla ihtiyaç nedeniyle alkol zehirlenmesi bir devlet oluşturmak için: Kbdshan isteyen uzlaşma, beyin nöronları ve alkolün bertaraf MSS artar yolları, kısa ve uzun vadeli zararlı etkilerine daha fazla onur kırıcı enzim aktivitesi serbest bırakacak ... alkol bertaraf yolları alkol atılımı sayesinde dört şunlardır: idrar yoluyla vücuttan alkol Bütün yüzde beş karaciğer enzimleri ve asetik asit, karbon dioksit ve su ile okside olan Bsyarandky fazla alkol yoluyla atılır ter miktarı çıkar, açık kapı yüzde 5 ile alkol akciğerleri yok olur Ortalama olarak, sıradan bir insanın bertarafı için bir saat boyunca 15 ml alkol yeteneğine sahiptir. Kan alkol konsantrasyonu Bir kişinin kan alkol ölçümü belirlenebilir ile ne kadar alkol bir kişi etkilenir. ifade edildi kana alkol yüzdesi dayalı bireysel devletlerin altında düzenlendi: Adım teaser (0:12-00:03%): artan güven ve cesaret kişi, konuşkan biri daha sosyaldir, Dqtsh azalır, itme yüzler, genellikle ifade akla gelen ilk cümle yargıç bozulur olacak, ince motor problemleri gibi yazıyor. Uyarılma düzeyi (% 0:25-00:09): uykulu, anlamak ve eski sayıları, uyaranlar azaldığı verdiği tepkiler, beden hareketleri, görme özürlüler ise, koordinasyonsuz sorunlar olduğunu unutmayın. Tat ve işitme azalır. Şaşkınlık aşaması (% 0:30-00:18): Bir kişinin şaşkın, belki bilmiyordum nerede ve Karyst, baş dönmesi ve Tlvtlv, çok duygusal yiyor ne yapıyorsun şiddet ya da yumuşak, uykulu ve sonra ağrı hissediyor olacak, Smtsh değil, atılan nesneyi yakalamak mümkün hareketleri koordinasyonsuzluk olduğu. Evre I (% 0.25 0.4): taşımak mümkün değil, uyaranlara tepki vermez, bilinçsiz olabilir, kusmuk edecek oturma ve ayakta yeteneğine sahiptir. Koma evre (% 0:50-00:35): Bir kişinin soğuk, ciddi, solunum sığ ve yavaş kalp hızı düşüşünün bir duygu, bilinçsiz, ölüm olasılığı da vardır. Ölüm aşaması: kanda 0.50 yüzde oranı veya daha fazla alkol ölüme neden olabilir. vücut üzerinde alkol Kısa vadeli etkileri Iletişim sinir hücreleri arasında yol ve inhibitör nöral yolları artar baskılanması sinir stimülatörü aktiviteyi bozar. Bütün sinir sistemi baskılayıcı olduğunu. huzursuzluk, yorgunluk ve anksiyete hissi Pupil dilatasyonu, kalp hızı, uykusuzluk, bulantı ve Astfraq, baş dönmesi, fakat kan akışı seviyesi neden olan terleme vücudun bir artış ve kas kan akımını azaltır ağrılarına sebep kaslı. Güven ve bireylerin artar cesaret. Davranışsal kontrolü ve yangın veya mektup daha sonra pişman olacağını çalışmasına bir kişi azalabilir. Kişinin daha sosyal bir. denge azalması, uyaranlara tepkiler bireysel yetenek azalmıştır. Su bertaraf idrara çıkma ve susama artışları için ihtiyaç oluştururken, beden çünkü neden olur. Ve sanki kişi miyopi yaşadı görme azalması alanı yalnızca nesne ve özsaygı yakın görülen insanlar ve onlar olacaktır. Uzun vadeli etkileri (bu alkollü) Hafıza kaybı, kişilik değişiklikleri, sinir sistemi bozuklukları, cilt sorunları, ishal, kötü beslenme, aile ve maddi sorunlar, şiddet içeren davranışlar, anksiyete ve şiddetli depresyon, burun mukozasında hasar, karaciğer ve beyin, meme kanseri için kalıcı hasar, larinks, dudak ve yemek borusu, kürtaj, kısırlık, cinsel isteksizlik, mide ülseri, yüksek tansiyon ve felç, kansızlık, karaciğer iltihabı, bozulan bağışıklık sistemi. Not: Bir kişi Msmvmyt alkol, hiç kahve veya soğuk duş ve diğer eylemler etkili değilse. Sadece bir kez alkol tamamen vücuttan atılır gerekmektedir. Bu süre genellikle 10 saat sürer. şiddetli Msmvmyt emin senin hasta hastaneye alınırsa. Nihayet, alkol ve bir zehir olan bir teaser içmeyin hatırlıyorum. http://forum.shadmehrgeneration.net/member.php?action=profile&uid=665 07-21-2009, 18:47 Tüm alkoller özelliklerdir var 1 - oda sıcaklığında alkol net bir sıvıdır. 2 - Alkol ve daha fazla su yoğunluğu Azab hızlı uçucu olduğunu. alkol damıtma Pzyrmyknd özgüllüğü. 3 - Alkol suda kolay çözünür. 4 - Alkol yanıcıdır. Etanol üretim yöntemleri farklıdır: 1 - fermente tahıl ve meyve (bira gibi) arası 2 - Tqtyrhbvbat ve meyve (votka, viski, Jane gibi) 3 - gaz, kömür ve petrol (endüstriyel alkol) gibi fosil yakıtlardan kimyasal değişimler 4 - karbon monoksit ve hidrojen (metanol ve metil alkol gibi) kimyasal kompozisyonu alkol türü (etanol) etil alkol alkol olduğunu. alkol etanol bir miktar böylece geçerli: Bira: 4-6 oranında Şarap: 7 ile yüzde 15 Champaign:% 8-14 oranında kot, votka, viski gibi damıtma tarafından Alkol: 40 ila 95 oranında Nasıl alkol vücudun emme yaklaşık yüzde 20 oranında alkol sonra vücuda emilir mide ve bağırsak küçük kalan yüzde 80 içinden emilir. Emilim hızı ve alkol sarhoş miktarı, onun yetenek ve güç aşağıdaki faktörlere bağlıdır: 1 - Tam ve mide boş: tüketilmesi daha fazla alkol midenizin gıda ile dolu, bu yüzden eğer ince bağırsak yoluyla emilir, çünkü sindirim kapak için mide ve kapalı küçük alkol bağırsak geçer uzun midede alkol ve bir kalır. 2 - Vücut ağırlığı: daha fazla ağırlık bir kişi daha sonra alkol yüzünden çözünmüş toplam vücut suyu kan dolaşımına girdikten sonra, alkol etkisi altında yerleştirilir aslında dağıtılır. alkol etkisi altında daha sonra vücutlarında ağır fazla su nedeniyle Böylece daha fazla kişi, yer almaktadır. 3 - Vücut yağ: alkol onlar yağ çözülür çünkü, daha fazla vücut yağı ne, bir kişi daha fazla etkilenmiş olacaktır. daha sonra kas etkilenen Fotoğraf konu da doğrudur. 4 - Cinsiyet: Kadınların erkeklerde daha erken akciğer kendi ağırlığına eşit olsa bile etkilenir daha. Nedeni kadınların daha vücut yağ, erkeklerin miktarı. erkeklere oranla kadınlarda kas dokusu. Kadınlar da BDH ve mide ameliyatı koruyucu bir bariyer ve alkol analizi rolü alkol aşağılayıcı enzim (D Hydrvzhnaz) eksikliği. Ayrıca, oral kontraseptif kullanımı kadınlar, daha fazla alkol etkilenir, doğum kontrol hapları alkol metabolizmasını azaltır çünkü. 5 - alkol konsantrasyonu: alkol konsantrasyonu, daha yüksek ve emilir hızlıdır. 6 - hız içme, tüketim çevre (ev, parti, iş), halsizlik (karaciğer az enzim üretir çünkü), alkol alkol ve etkileri emme oranı (alkollü içecekler alkol emilimini artırarak) tipi etkilidir. 7 - Diğer Rvangran tablet (ecstasy) alkol tüketimi ile alkol ve baskıcı güçler artış ise çok tehlikeli olabilir. 8 - alkollü kişiler, düzenli alkol tüketen insanlar, ve buna direnç bulduk aslında vücudun adaptasyon alkol bulur. Böylece, daha fazla ihtiyaç nedeniyle alkol zehirlenmesi bir devlet oluşturmak için: Kbdshan isteyen uzlaşma, beyin nöronları ve alkolün bertaraf MSS artar yolları, kısa ve uzun vadeli zararlı etkilerine daha fazla onur kırıcı enzim aktivitesi serbest bırakacak ... alkol bertaraf yolları alkol atılımı sayesinde dört şunlardır: idrar yoluyla vücuttan alkol Bütün yüzde beş karaciğer enzimleri ve asetik asit, karbon dioksit ve su ile okside olan Bsyarandky fazla alkol yoluyla atılır ter miktarı çıkar, açık kapı yüzde 5 ile alkol akciğerleri yok olur Ortalama olarak, sıradan bir insanın bertarafı için bir saat boyunca 15 ml alkol yeteneğine sahiptir. Kan alkol konsantrasyonu Bir kişinin kan alkol ölçümü belirlenebilir ile ne kadar alkol bir kişi etkilenir. ifade edildi kana alkol yüzdesi dayalı bireysel devletlerin altında düzenlendi: Adım teaser (0:12-00:03%): artan güven ve cesaret kişi, konuşkan biri daha sosyaldir, Dqtsh azalır, itme yüzler, genellikle ifade akla gelen ilk cümle yargıç bozulur olacak, ince motor problemleri gibi yazıyor. Uyarılma düzeyi (% 0:25-00:09): uykulu, anlamak ve eski sayıları, uyaranlar azaldığı verdiği tepkiler, beden hareketleri, görme özürlüler ise, koordinasyonsuz sorunlar olduğunu unutmayın. Tat ve işitme azalır. Şaşkınlık aşaması (% 0:30-00:18): Bir kişinin şaşkın, belki bilmiyordum nerede ve Karyst, baş dönmesi ve Tlvtlv, çok duygusal yiyor ne yapıyorsun şiddet ya da yumuşak, uykulu ve sonra ağrı hissediyor olacak, Smtsh değil, atılan nesneyi yakalamak mümkün hareketleri koordinasyonsuzluk olduğu. Evre I (% 0.25 0.4): taşımak mümkün değil, uyaranlara tepki vermez, bilinçsiz olabilir, kusmuk edecek oturma ve ayakta yeteneğine sahiptir. Koma evre (% 0:50-00:35): Bir kişinin soğuk, ciddi, solunum sığ ve yavaş kalp hızı düşüşünün bir duygu, bilinçsiz, ölüm olasılığı da vardır. Ölüm aşaması: kanda 0.50 yüzde oranı veya daha fazla alkol ölüme neden olabilir. vücut üzerinde alkol Kısa vadeli etkileri Iletişim sinir hücreleri arasında yol ve inhibitör nöral yolları artar baskılanması sinir stimülatörü aktiviteyi bozar. Bütün sinir sistemi baskılayıcı olduğunu.

لولز + گلوکز <------ آب + ساکاروز

C6H12O6 + H2O → C6H12O6 + C6H12O6


این دو واکنش در حضور انورتاز انجام میگیرد.

C6H12O6 → 2C2H5OH + CO2


این واکنش در حضور انورتاز انجام میگیرد.  

سولفات هیدروژن اتیل <------ اسید سولفوریک + اتیلن

C2H4 → C2H5HSO4

الکل + اسیدسولفوریک <----- آب + سولفات هیدروژن اتیل


C2H5HSO4 + H2 → H2SO4 + C2H5OH

تهیه الکل از استیلن

الکل را بیشتر در صنعت از اثر احیا کردن (هیدروژن افزایی) استالدئید بدست می‌آورند. برای تهیه استالدئید از استیلن بهره می‌گیرند:

استالدئید <----- آب + استیلن


در این واکنش از یون جیوه (II) استفاده شده است.

C2H2 + H2O → CH3CHO

الکل اتیلیک <------ هیدروژن + استالدئید

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد