کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی
کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

کشاورزی/بیوتکنولوژی/Akademik / Araştırma / Üretim Kodları Avrnyg

Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiyeکشاورزی/بیو تکنولوژی/تحقیقاتی

Yeşil kan Damarlarımda kırmızı kan her zaman geçerli olduğunu ca

 
 
 doğa ve güzellik yarattığı dünya adına

 

   
Hayat daha canlı ve çiçek gelişmiş motivasyon içine

  
Yeşil kan Damarlarımda kırmızı kan her zaman geçerli olduğunu canlı tutmak için.

 

        
Giriş:

      
sıvı gübre ile kısa tanıdık, katı Klorofil girişim Urmiye (Kısaltmalar Klorofil ile) Zyr çiftçiler ve saygı ve özveri ile tarım uzmanları ben seçilmiş grup klorofil kimyasal haşere kontrol olmak ve sağlıklı bir çevre ve yardım için teşekkür ederim gelecek kuşaklara karşı sizin sorumluluğunuzdadır kayda değer bir yapım yorgun değil.

 
A. Tanım: Klorofil a katı sıvı gübre gübre Urmiye inisiyatif alanları ve meyve bahçeleri Sbzynh Araştırma Enstitüsü Urmiye girişimi olan araştırma deneyleri altı yıllık sonuç normaldi. İran'da ilk defa, ancak yüksek teknoloji (biyoteknoloji) biyoloji ve organik madde ve mineral ve enzimatik bileşikler ile tarımsal atıkların sürecinin biyokimya kullanarak dünyada meyve ağaçları, bitkileri ve bitki ve Syfy dahil olmak üzere tüm spektrumu içinde tarım yapılan iç hedefleri ve kültürler kuru kullanılabilir.

 
B. Avantajları üretilen bir tarımsal atık dolayısıyla ekonomi ve çevre koruma için etkili bir yardımcıdır. 2 normal nedeniyle kimyasal toksisite ücretsizdir. Üç unsur (azot, demir, fosfat, potas, çinko, bakır, bitti, ...) yaşam döngüsü boyunca bitkilerin ihtiyacı var. bitki düzenleyicileri zamanında ve doğru sıvı kompoze gübre alarak 4 sap ve enzimler ve kullanılan malzeme ve elma ve kayısı, erik, vişne, kiraz, şeftali, havuç, pancar gerekli elemanları ve tahıllar ve bitkiler, sebze karbonhidrat , baklagiller ve diğer bitkiler onları da büyümek ve iyi yardımcı olur. 5 pestisitler ile karıştırma olmak uzmanları ile etkilidir. Ve bakır bileşikleri ve herhangi Pestisit mantarları alarak kaçının. ürünlerin önemli bir artış Klorofil Kurak ekimi sıvı gübre 6 kullanılması, Kurak buğday hasat bezelye hektar başına test süreci 200 kg artacak su dokuz ton öldüğü belirtildi. 7 organik madde ve mineral ve bitki enzimleri toprak su açığı ve yüksek Hayykh unsurlara karşı bitkilerin direnci nedeniyle fakir veya zengin organik bir etkinlik çalışmak zorunda kalacak yaptı. Klorofil puanı en önemli ağaç sekiz, verimli ertesi yıl enerji depolama gibi biyolojik ağaç yapısının operasyonda kullanılan düşen yaprakların mevsimi, ağaç sap ve hava direnci yetişen organik madde olmalıdır yapmak ve soğutma Erken soğuk çok iyi yardımcı olacaktır. doğada Nine, ya da daha iyi gerekli unsurlar mevcuttur bitki kökleri ve bitki biyolojisi onların bolluk, ancak Alıcı ve bitkilerin biyolojik ekosistem ve herhangi bir anormal etkisi Rvyh gübreler nedeniyle yaklaşık yeryüzünde söylemek değil, talimatlara Uzmanlar İşleri göre tarım ve prosedür onlar ve onları kullanmak için bitkiler kullanılan toprak insan olabilmek için devlet boğucu değildir kalır hiçbir faaliyet ve uyku ve yağ kitlesi, şeker, tansiyon, nefes darlığı olan birlikte yiyin. Koenzim bu unsurlar ve toprak denge İade uygun kullanımı yapmak için kullanılan gübre fabrikasında ilk defa sadece için dünyada Klorofil katı sıvı gübre bulundu. Iki sene üst üste, sıvı ve katı gübre Klorofil toprak restorasyonu ve lezzet ve ürünlerinin aroması üzerindeki etkilerini kullanarak görülecektir. yani su Klorofil çözüm litre binlerce lütfen için 4 ml sıvı gübre Klorofil doz bir doz binde 4'tür. Tüketim bir çözüm litre ve hesabınızın lütfen kullanım hacmi ile karşılaştırıldı. Örneğin, bir 4 cc (4 ml) litre klorofil eklenir. "Genel emirler ve her bölgenin koşullara bağlı."

 
Tüketim süreci c Üç adımda birbirlerine sekiz 13. gün kullanılan mesafesindedir. İlk aşamada başlattıktan sonra planlamacıları gol olurdu. Örneğin, ilk aşamada üzüm büyüklüğünde bir sikke on toman gelir büyüklüğü ve bitmiş çiçek kümeleri oluşur ve üçüncü aşamada 13 sekiz gün sonra yapılır ikinci aşama için terk ettiğinde.

 
Organik gübreler, gübre analizi toprak Mykrvarganyk ve pasif unsurların faaliyetleri düzenler toprak hareket bakteriyel organizmaların birleşimi olan ve ağır topraklarda kullanıldığını kullanışlı ışık oynaması gereken rol kurdu.

 
Katı ve sıvı gübre üretim tesisi Klorofil bir marka girişimi Urmiye 250 ml 500 ml paketi 1 litre 5 / 1 litre 2 4 litre ve 20 litre ve litre bir sprey şişesinde için litre eklemeden sera çiçekler için daire ev hazır çözüm kurulabilir hiçbir şey kullanılabilir.

 
Katı gübre Dahil mikro ve makro Katı bileşik gübreler: asit ve alkali toprakları için kompoze gübre özel durumuna Nsrh tekli ve çoklu elemanları. Ve çözünür gübreler için: narenciye, elma, tüm bitkiler için çay, pirinç, buğday, mısır, arpa ve genel gübre, 50 kg 25 kg 5 kg torbalar içinde ve özel bir logo ve Teknik Enstitüsü katı gübre bahçe çanta sunuyor Yetkili Satıcıları mağazalarında dağıtılan kurum sunabilir yoluyla bu ürünlerdir.

 
Organik gübreler toprak hareket bakteriyel organizmaların kombinasyonu ve toprak Mykrvarvkanyk ve analizi yapan pasif unsurların faaliyetleri düzenler ki onlar çok desteklenen ağaç veya bitki kökleri için gerekli beslenme sağlamak gübreler.

 
Klorofil Sıvı Gübre Girişimi Urmiye organik madde ve mineral olmayan kimyasal kurbanların hazırlanan çözünür sıvı gübre çözüm ve enzimler bitkisel proteinler ve amino asitler ve koenzim biyoteknoloji yöntemleri var. Klorofil sıvı gübre çözüm, bitki besleme geliştirmemize yardımcı olabilir her ürünün yaşam döngüsü ve bitki ve ağaçlar sırasında gerekli mikro ve makro etkilidir. ağır maliyetler ve ürün ve bitki ve ağaçlar her çalışma ve araştırma koşullarında çeşitli 130 dönümlük bir alanda genel testi ile araştırma istasyonunda araştırma ve test sonuçları ve kapsamlı çalışmalar Klorofil çözüm girişimi Urmiye altı yıl ve çözüm denenmiştir klorofil üç tarım topraklarının toprak durumuna kimyasal gübre ve Miri Çiftliği kontrolsüz kullanımına bağlı sırasında zehirlenme olabilir sağlam bir sıvı gübre ürün Urmiye girişimi ana unsurları ve toprak alt-devletin istikrar ve faaliyetleri organik denge yakın zaman ve yenir nihayet dalga bitmiş değil iyi bir element analizi değil, kök alımı ve azaltma ürün oldu ya da ürün kalitesini etkiler. Veya meyve depolama süresi moleküler ve enzimatik denge ve protein ve yemeklik yağ ve parfüm kaybı nedeniyle azalma gerçek değerini ürünlerinden meyve kimyasallar ve gübre ve diğer kirletici kontrolsüz kullanımı nedeniyle zevk açıkça ve bahçe bitkileri üretimi ve yıl kadar bitecek Çiftlik ve kümes hayvanları ve insan tüketimi, hayatımızda insanlar ve hatta fiziksel bozukluklar ve vücut metabolizmasında genetik knock organik denge görünür olmayan bir takım olduğunu ve kaybetmek Şu anda denge ve doku zincir yaşam döngüsü, ekosistem bugün için ve hatta doğal ve organik maddeler için insan ihtiyacı ve üstün olacak gelecekte köşelerinde görülen daha az. Bu adımda tüm giriş ve bilgi birikimi ve finansal gücü bizim hedeflerin gerçekleşmesine biz insanlığa hizmet topluluk var muktedir olduğunu umuyoruz. sıvı ve katı gübre, biyoteknoloji yöntemleri ve tüm doğa malzemeleri ve tarım döngüsü hazır olduklarını ve hatta Klorofil çözümler Urmiye girişimi ve onların eylem getirdi tarımsal atıkların bahçe üretiminde rol oynar. Bu çiftlik ve bahçe kullanıldığı her durumda nedeniyle: Gerekli besin ihtiyacını sağlamak Eksiklikleri ve hastalıkları ve meyve ağaçlarında fizyolojik unsurların tedavi geliştirmek. İlk aşamada
 
Ikinci aşama
 
Üçüncü evre
 
soğuk, sıcak ve hastalıklara karşı dirençli yapma. fungal hastalıklar Kontrolü bakteriyel formülü 1 + 2 + 12 12 12. Doku korunması ve planlama tarım topraklarının Mykrvarganyky toprak dengesi. depolama ürün ömrünü artırın. lezzetli ve doğal yağlar ve kimyasal yan etkileri olmak. Maliyet azaltma. Çevre, su ve bitki hava toprak ekosistemleri.

 

 

 
Kir Modifiye: tarım topraklarının başarılı reform amacıyla düşünülmelidir daha önemli bir faktör olmalıdır. toprak, toprak fizikokimyasal özellikleri fiziksel bir anlayış Tezi. 2 analizi ve toprak birden elemanlarının analizi (kök beslenme analizi ve planlama için gerekli.) Her ürünün 3, biz atık kalıntı Nyavrym hesabı almış. Fermantasyon ve Plasandn program toprak iade etmeye hazır. yol (su analizi nedeniyle) içinde gölet su ile 4 su Modifiye Gıda katkı maddeleri gübre (elemanları) çok doğru ve ilgili uzmanlar uyarınca Dstvalml olduğunu. her kültürün uygun 5 çiftçilik yapılmalıdır. tuz istenen toprakların 6 Drenaj, alkali toprak yardımcı düzeltebilirsiniz. Süresi 7 kültürü çok önemlidir. Ve araştırma en önemli bölümü için gereken bir politika programı olarak ele alınmalıdır. biz ıslah yöntemleri seçiminde dikkatli olması gerekir ve azim dikkate alacaktır burada doğru sonuca Topraklarının. kral organik gübre için Püskürtme operasyonlar çok önemli hayvansal gübre gübre ihtiyaç vardır. Yaprakları ve alan ve yardımcı anız iki dönem kendi fermantasyon faktör, biz toprağın iyileştirilmesine yardımcı zenginleştirmek: Bir bitki malzemeleri ve unsurları sunmak için. 2 Mykrvarganyk nüfus dengesini korumak. yangın ve kil ile arazi bazıları toplanan kesek anız veya talaş ve talaş ve ateş birkaç gün içinde yavaş yavaş kesek kızarmış çiftlik düzeyinde dağıtım yedik ve toprak bu şekilde yeteneği hazırlanır su ile yere yapışma bu yöntem iyi bir düzeltici olduğunu verir. Ve altta yatan alçı ya da kil, organik madde ve mineral kükürt ve teknik ve ekonomik kullanım enjeksiyonu ile önemli bir miktardır. Ancak, organik madde ve mineral gübre özellikle ön düşünmeden önce hayvan göre. Agronomi ve Topraklar kadar dramatik gider ve erozyon nedeniyle doğal kaynakların Maha imha tarafından bir şey çok önemli ve gerekli nüfus artış hızı olarak önümüzdeki yıl içinde üçüncü dereceden topraklarda onarım zenginleşmiş: mera, orman ve .. . Tarım topraklarının o azalttı ... , Uzman bilgisi ile zenginleştirme ve kurtarma aracıları ve toprak bilimleri optimum kullanımı için toprakların tarım yararlanma ve kapsamlı bir araştırma günde ihtiyaç yapılmalıdır. Örneğin: toprak getirmek için kabul edilen en yumuşak kil killi toprakların% 15'ten daha fazla: su depolama iyi fakat yavaş yavaş ancak kendi sorunları var sıcak. Ancak, herhangi bir toprak toprak Zeraati toprak adına, kırpma, dikim işlemi izin vermesini tanıtılacak ve istenen ürün elde edilmiştir. uygun organik madde ve kırpma, dikim için oluşturduğu mineraller açısından toprak; aynı prensip toprak yapısı, kimyasal özellikleri, biyolojik özellikleri, ayrımcı tarım toprakları olmalıdır. Toprak tipleri: Hafif kumlu topraklarda iki tınlı topraklar Humus kumlu balçık topraklarda 3 4 5 6 humus kumlu kil Ham humus 7 8 ağır bataklık topraklar Ağır killi balçık topraklarda 9 10 Lsy

 
"Dünya güzel bir örnek"

                 
% 70% 60 Kum

         
% 10% 6 kil

         
toprak ile% 20 kil bileşikleri% 30 toprak işleme ve toprak yapısı anlayış amacı Tartışma reform bir kaynak olarak bu yazıda de çok araştırma merkezleri ve mühendislik araştırma merkezi, özellikle şeker pancarı Batı Azerbaycan, Sayın M. Survival ve meslektaşları tarafından Urmiye Merkezi sonuçlarına şeker pancarı ekimi için önemlidir aynı zamanda araştırma ve araştırma bulguları ve ekler kendisi sıvı gübre altında bitki besin çözüm modern yöntemlerin kurum şeker pancarı verim kontrolü tedavisi ve çalışan çiftçilerin görüşleri kurmaya çalışır 82 yıl Klorofil, 79 çalışan sen görmek biz bir referans olacaktır.

 
beslenme yetersizliği hastalığı Besin Elemanlar: Yetersizlikleri

 
Gıda Besinler gıda bitkileri sağlamak için onların birçok sorunu denge kaybı olmaksızın Ghyrangly başarısızlık bazı yaygın hastalıklar. Bazen yüksek ve düşük unsurlar nedeniyle, tüketilen bitki dengesi birlikte yiyor. Temelde, bitkilerin öğeleri daha büyük bir miktar düşük tüketin. Ancak besin dengesizlik veya düşük, bakır gibi çok elementin eksikliği daha bariz işaretler bazı florür oluşur.

 
Azot noksanlığı Azot Eksikliği Genel tüm düzeylerde sarılık, büyük yaprakları azalmış olabilir azot eksikliğinin yaygın belirtileri yaprak boyutu, düğümleri ve bazen kısa ya da kötü bitki büyüme meydana gelir arasındaki mesafe vardır. azot bitki mobil olduğundan çok göstermek bu eksikliği başında işaretleri daha yaşlı bırakır.

 
Fosfor eksikliği Fosfor Def fosfat eksikliğinin erken işaretlerinden biri, ince yaprak üretimi ve polen arasındaki mesafeyi kısaltmak olduğunu. olabilir Eski yaprağı, parlaklığını kaybetti ve bazen sarı gri. yaprakların yüzeyine yakın orta ven arasında özellikle Yeşil pigment önemi ve kırmızı pigment, sarı ve mavi damar, aşağıda görünecektir. sıvı organik gübre ve mineraller bir çözüm ile püskürtülür açığı ve tedavi yöntemleri kesmek Bizim tavsiyemiz, yapabileceği ürün döngüsü sırasında tabloları altında önerilen Klorofil Urmiye girişimi enzimler.

 
Potasyum eksikliği Potasyum Def Kök ve potasyum eksikliği bir devlet, genellikle bitkilerin yaprak boyutu azalmıştır. doğal olarak yanmış kalıntıları bazı bitkiler ve bazı diğer kişiler ve sarı yapraklar üzerinde yaprakların Renk eski yapraklarda ilk oluşur bulunmaktadır. masa altında sıvı gübre Klorofil Urmiye girişiminin bir çözüm Tedarik bu ihtiyaca önerilen tedavi mevcuttur sağlar.

 

 

 

 
Magnezyum eksikliği Magnezyum Def santral ve magnezyum eksikliğinin tipik belirtileri yaprak boyutunu küçültme olarak kabul edilir. damar ve yaprak kenarları sarı ve büyük yaprakları ilk sararma ve yanmış V marjı oluşur şeklinde gerçekleşir arasındaki mesafe. onların sarı renk kahverengi ve koyu yeşil damar olduğuna dair bazı palmiyeler sadece ucu kalır. Büyük yaprakları Erken yaşlanma ılımlı koşullarda oluşabilir. Kalsiyum eksikliği Kalsiyum Def Üretim tesisi yaprak kalsiyum eksikliğinin yaygın değildir. Bu bozukluğun belirtileri yarısı üssü büyük yapraklar üzerinde küçük sarı lekeler. Su bölgelerinde neden sarılık genellikle arasında noktalar ıslatılır. genç Belirtileri ileri ve (yandı) bazen yaprakları daha önce kesilir, böylece bir nekrotik sarı lekeler bırakır. tüm bacak boyunca yaprakların üzerinde renk meydana gelen kırıklar. düğümleri ve zayıf ve yapraklar arasında uzun mesafe sarı cüce vardır.

 
Demir eksikliği Demir Def Kapalı sera demir eksikliği genel bir sorun olabilir. İlk genç yapraklarında ven arasındaki mesafe sarı renktedir. demir sararma bitkiler, bodur genç yapraklar ve rüptür oluşma olasılığı oldukça hareketli olduğu için. bitki demir alımı üzerine Toprak asitliği etkileri ve periyodik olarak etkili olabilir vardı. kökleri yetersiz havalandırma, kötü toprak nedeniyle demir emilimini Kök gücü, yüksek su düşecektir. tahıl şeklinde çözünür Klorofil de Bu elementler Urmiye bir girişimdir. Eğer ürün döngüsü sırasında masa altında önerilen çözümün bu eleman eksikliği, ağaç kullanabilirsiniz.

 
Kükürt eksikliği Kükürt Def Normal şartlarda bitkisel üretim eksikliği nadirdir. Genel genç yaprakların sararması, bu belirtilerin kolayca karışık bazı bitkilerin azot eksikliği sarı ile elde oluşur. Bu dezavantaj BS teori karşılamak için pazar Gvgrdhay olabilir.

 
Eksiklikleri Manganez Def avuç içi büyük gibi bazı bitkilerde Bu komplikasyon, deformasyon ve mangan eksikliğinin en somut işaretleri olduğunu genç yaprakların sararma olur, bitkiler tamamen Mngnzand bir cüce ağır olmak özgür olabilir. girişimi Klorofil sıvı gübre eleman Urmiye Teklif, ürün döngüsü sırasında kullanılan tavsiye tablolarına göre tüketilen olabilir. Eksikliği

 
Bor Def kısa, kalın ve yaprak sapları boyutu azalacaktır eksikliğinden etkilenen bitkilerde düğümleri arasındaki mesafe. Küçük genç yapraklar ve deforme, kırılgan ve katıdır. Terminal özellikle kötü şekli bırakır. klorofil-özel çözümler girişimine Bu eleman Urmiye olsun. önerilerine göre hareket edin. Bakır eksikliği Bakır Def Kötü formu bakır eksikliği ciddi ve yeni büyüme organlar cüce olacak neden olur. Bu kötü bir form ve bir cüce yapraklar bazen bir raf merkezine doğru geri kenar ortaya çıkmıştır. Çıkmaz tomurcukları ve lateral tomurcukları bazen büyümeye başlar ve t. sıvı gübre çözüm Klorofil Bu eleman Urmiye bir girişimdir. Tavsiye edilen ürün döngüsü sırasında tablo yer alıyor olabilir.

 
Çinko eksikliği Çinko Def bir bitkinin yaprağı (palmiye RKA areka) eksikliği Yalnızca belli değildir. her yaştan yaprakları düzgün sarı üçgen sonunda bir cüce ve deformasyon edilecek. Ve meyve ağaçları budamak t çeşit olmasıdır. Bu unsurların belirli bir yüzde ile yapılmıştır sıvı gübre kompozisyon Klorofil girişimi Fvmvlh var. Son yıllarda ağaçların olmaması mümkün değildir.

 
Zarar gıda Besin tozicites Bu çalışmanın son bölümünde ise gıdalardan yoksun ve biz ümit ediyoruz söz edecek, biraz gıda sektörü (unsurları) ve bunların komplikasyonları çok tanıdık oldum ki bitki ve tarım ve bahçecilik konularında kullanılan tüm malzemeler ve optimize edilmesi gübre ve zirai ilaç tüketimi gibi çevreyi birlikte çalışıyoruz. gübre Yüksek toksisite bazen bir sorundur. sarılık ve genellikle uç ve kenar belirtileri yaprakları yanık veya bitki hepsi bu. Alt bazı durumlarda meydana gelir sararma bırakır. Bitkilerin yüksek çiçeklenme gübre nedeniyle ölebilir. bitki kök sisteminin çok gübre ve kalan cüce ve bazı durumlarda bitki büyüme, azalır ve bir o ölür süre sonra olmuştur.

 
Toksisite Birkaç bitki yaprakları pek çok Aglaoneme commutatum Schott ve Şekiller (Hint kauçuk ağacı Hindistan-rubbe ağacı) Roxb dahil olduğu bilinmektedir olarak. ve eski hornemspider bitki (bitki ficuselastica) 'dir. tarafta Hint kauçuk ağacı bulguları bazen yaprak kenar birikir ki yaprakların dorsal yüzeyinde sarı halo küçük noktalar yakmak için. A. çoğu yaprak kenarlarında Commutatum neden yağlı yağ lekesi olmayan tanı gerçekten yüksek florür kaynaklanan belirtileri ile karıştı bakteriyel yaprak belirtileri hafifletmek için. Yüksek kontrast ve florür Spider bitki üzerinde renk normal doku temizlenmiş arasında yanmış ve çevresinde lekeler belirleyebilirsiniz. daha fazla kırmızı ve mor çevresinde yakılır açık marjları ile bu süre İpucu noktalara neden olabilir olmayan sağlıklı dokuları ve yanmış fazla florür arasında gri kenar tanısı bir sürü neden yakmak. duyarlı bitkiler üzerinde Taking kaçınılmalıdır.

 
Büyük bakır Bakır Tox avuç içi, bazı türlerde Bakır toksisitesi meydana gelir. genç yapraklarda bu komplikasyon kırmızı kahverengi lekelerin belirtileri uzun. Birçok diğer düşük malzeme neden aynı belirtileri olduğunu. Bu arada, bitkilerin mantar yaprak leke hastalıkları zor hale getirir. Nkhlhayy gerçekleşmesi için düşük toksisite malzeme bu malzemelerin ya da mantar ve bakterileri önbellek içeren bakır veya demir Pestisit ile püskürtülür, önerilen doz ve sürede bile yapılır olmasıdır. Bu nedenle, bu kullanım bitki kaçınılmalıdır küçük olduğu bileşikler. Ya da zehirlenme ve hastalık ya da mantar ve bakteri türü arasında çok elementin doğru tanı dayalı, vb belirlenmiştir.

 

 

 
Büyük demir Demir Tox demir yan etkileri (RKA Palm Areca Palm) Skvstrn Frbam yaprakları Pestisit mantar ve kuyruk ven veya kahverengi renk üzerine siyah görüldüğü gibi, demir veya demir içeriği ile püskürtülür. bakır veya parazit bir sürü gibi belirtileri mantar yaprak leke oluşturmak Mvardyst.

 
Fizyolojik hastalıklar ve mücadele yöntemleri Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiye katı sıvı gübre üretim birimi kutusu olmayan kimya mühendisleri ve uzmanları tüm tarımsal kimyasal bitki ilaç üretim biriminde kapsamlı araştırma ve çalışmalar Shimmel sunan formülleri olarak olarak onurlandırılmıştır: 20 18 16 14 12 10 9 teknik veriniz. Tanrı cari yıl ve geçmiş zaman eylem tedavi fizyolojik bozukluklar çalışma ve uygulama yıllık fizyolojik hastalıkları önlemek için zarafet ve solucan özellikle 12 formülü ve meyve bahçeleri, elma, için çalışma altında ayıklamak ilahi başlamıştır kontrolü yardım sevgili bahçıvanlar ağır hasar örneğin gibi hastalıkların fizyolojik etkileri salınıyor kontrol edilecek, elma iş "yanıklığı" hasat zamanı önleyici yöntemlerin uygulanması ile ağır kayıplar içine sen kısaca kitapçıkta belirtilen başlar açıklamalar ve işbirliği ile umut verilir sevdiklerinize orchardist yardımcı kontrol altında tutmak mümkün patojenler.

 
hastalık etmenleri Fizyolojisi Farklı faktörlerin bu hastalığın katılmaktadırlar. 1 = Kötü beslenme kök elemanlar alarak yaprakları Ca 2 eleman = uygunsuz dağıtımı Fena değil fit Fitness potasyum magnezyum. Pestisit bakteri Pestisit mantar kullanmadan 3. 5 yağmur. 6 uygunsuz drenaj. 7 düşük ve yüksek elemanları ve kimyasallar beni Mykrvarganyky denge yiyebilirsiniz. Budama = 8 Dilimleri, yaralar ve sporlar budama ağaçların olmayacak ağaç yaş ve boyut ve mekan oranı, yani onların barınak ve aşırı yükleme havale soyunma sağlık sorunları saygı için değil yerel meyve suyu uyarırlar. , Yaprak, meyve üzerinde bakteriyel ve fungal ajanlar olabilir bahsedilen Yukarıda belirtilen fizyolojik faktörler göz önünde çiçekler vardır. Yanıklığı gibi hastalık çok düşük bir fiyat olan iş en zor Rvstyng elma üreticilerinin maya olan Apple bağlı biri olarak bilinir. Klorofil Enstitüsü girişimi Urmiye bu hastalıkların kontrol duyurmak için istekli.

 
Pas benzeri hastalık = "Rvstyng" bildirdi nem ve sıcaklık Nisan Mayıs 80 100 kez miktarın aylarında nem miktarı göz önüne alındığında 255 dereceye ulaşabilir. soğuk termal stres genç dalları ve gelecek yıl için tomurcukları da bozulmasına yol nem miselyum sporları faaliyetleri nedeniyle Ve nihayet ile kışlama harcanmaktadır. Hastalık enfeksiyon erken dönemlerinde, genç dallar üzerinde bulaşma etkileri cilt kaynatılarak daha sonra benzer BRG · hast forma, bazı şube ve gelip sivilce ve nihayet askerler kaplıdır böylece kadife yumuşak noktalar şeklinde kahverengi aynı organların Knydyha verimliliği veya mantar olduğu söylenebilir görünür.

 
Skvaspvrha
 
Lütfen
 
Yayın
 
Ölü yapraklar
 
Kirlenme
 
Birincil enfeksiyon
 
Inkübasyon
 
Ikincil enfeksiyon
 
Lütfen Yzayy
 
Kirlenme Inkübasyon
 


 

 


 
yaprak, meyve ya da genç hayatını şube kütikül altında Mantar miselyum harcanmaktadır. "Parazitik faz adımlar"

 
Farr ölümü miselyum ve ilerlemeye başladı parankim doku girersiniz bırakır. "Saprofitik faz adımlar"

 
Saprofitik faz adım Kışlama: Bir Prtys dibinde sonbahar yaprakları ve ölü ağaçlar düşmüş gibi. 2 miseller ve Konidyumların şube ve ölçekler üzerinde tartışma söz konusu olduğunda ya da bitkisel tomurcukları ağaç örtüsü altında gibi.

 
Döngüsü faaliyetleri: kendi süreci rüzgar tarafından onun Skvaspvrha duyarlı ağaç bacaklarda bir enfeksiyon oluşturmak için o bahar Askvaspvrhay dışarı sırasında ilkbahar büyüme ve yağış başlangıç Prtys · ha. Bir bakteriyel hastalık etkenidir bir acele ağacı çiçek olabilir Dseudomonas syringae% 50 yok etmek. Bu hastalığın kontrolü için formül 12 üç çözüm olabilir: 1 Formula 1 + hasat (birinci kademe) sonra 12 sonbahar meyveleri Formül 2 + bahar çimlenme (evre II) 2 12 önce 3 Gerekirse, formülü 3 + 12 ayak ağaçları ve ağaçların çiçeklenme öncesi püskürtülür çiftlikleri. Taç safra hastalık ajan Ayroda Cterivmtumefaciens Belsoğukluğu patojen Erwiniaamylovora Bir çözüm + 12 6 4000 doz Fight sonbaharda hasat sonrası (meyve) elma Siyah LKH yaygın hastalık elma ağaçları. Lataveluredupommier

 
Venturia hastalığa neden inaequalis Belirtileri: yaprakları ve küçük sürüler damarları boyunca üst düzey Zkhmytr dairesel ve donukluk görünür. Yavaş yavaş bir santimetre birkaç milimetre çapında ulaşır. renk gelip zeytin ve koyu kahverengi ile ilk görünümü ve yumuşak kadife de Stains. Birincil noktalar ve büyük sayıları düşük ve küçük orta noktalar daha büyük insidansı vardır. Son olarak, değişkenler geniş yelpazede infekteli yapraklar ve lekeleri, doku nekrozu ve yaprak düşme insidansı ile enfekte olun. çiçek rengi, kahverengi lekeler ve darbelere sonuna sepal Dmglhay yumurtalıkların 'de Açık ya da yeşil, daha sonra kurutulmuştur çiçekleri görünür Ve düşer.

 
meyve Bazı noktalar meyve kendisinden daha meyve üretim sürecinde bile bir deyişle, erken mantar istilası düşen olmalıdır bazı durumlarda hastalığa duyarlı olduğunu göz önünde bulundurarak.

 
fizyolojik faktörlerden kaynaklanan hastalıklar bitki hastalıklarının tartışmalar ve meyve ağaçları ya da meyve ve tahıl, fizyolojik hastalık hastalığı bir başka önemli bölümünü açıktır tanımlanan çeşitli içine kapsamlı araştırma yaptı ve sert çekirdekli olarak örnek gibi görünüyor Hastalığın karmaşık olduğu için, diğer fungal ve bakteriyel hastalıkların kaynağı olabilir. fizyolojik hastalıklar elma pas örneğin Hakkında olduğunu. elma pas, ama gerçek bir hastalık olarak kabul edilmez rağmen elma meyve ve şifa olayları üretiminde özel bir yeri koruyucu kaplama tabakası anatomik varyasyonlar temsil elma. meyve veya et sektörünün esmerleşme neden armut ortaya gibi bazı meyvelerin depolama sırasında diğer fizyolojik bozukluklar sayısı meyvesidir. Başka bir eksikliği hastalıkları (fizyolojik) veya yüksek bazı elemanları ve malzeme eksikliği vardır böylece. semptomlar (halsizlik) veya meyve ağaçlarında Eşit zehirlenme tutuklama büyüme eksikliği görülebilir. Semptomlar ve her biri farklı mineral madde için ağaçlar bu faktörlerden kaynaklanan semptomların görünüm ve daha önce tedavi belirtilerin ortaya çıkmasını önleyecek onların tedavisi mümkündür. Örneğin, bilinen ağır vakalarda, demir eksikliği veya alkali topraklarda Klrvzfryk artış biri demir Klathay zamanında yönetim karar olduğunu. Başka bir hastalık LKH hastalık acı elma.

 

 
sıvı gübre yönü Klorofil Urmiye en az iki ya da üç kez en fazla sprey bir sahne püskürtülür çevrim santrali sırasında elma ağaçları ve üzüm bahçeleri ve meyve ağaçları, narenciye ve çözünebilen organik madde ve mineral ve enzimlerin Klorofil Döngüsü Girişimi Urmiye ile bitki besleme diğer modern yöntemleri üzerinde olacak Püskürtülür hasat ve düşen yapraklar ağaç için mükemmel bir ürün uyku hazır olmasıdır. elma ağaçları, meyve ağaçları ve sert çekirdekli olarak. Ilk aşama: bahar çiçekleri planlamacıları sonra teşebbüs uzmanlar tarafından tavsiye edilen böcek ile karışık 1000 ml su 4 püskürtülür. Ikinci aşama: Son aşamada 13-20 gün ilk sprey. 1000 litre 4 litre Üçüncü aşama: 13 8 ikinci aşamasının son günü. su 1000 litre 6 4 litre Bu ekim ve hasat işlemleri özel öneme sahip olduğunu anlattı. Su ihtiyacı ve herhangi bir ihtiyaç veya zaman başvuru prosedürleri belirlemek ve alımını ve kullanımını çözümünde yararlı sebze zararlıları yardımcı optimum sağlayan uygun ürün tedarik. kış Final aşaması: hasat üzüm sonra elma, 4 değeri ile özel bir solüsyon ile taş meyve + su 800 ml 12 ml solüsyon gelecek kontrollerde bir sorun her iki fungal ve bakteriyel hastalıkların kontrolü için ve kış besleme ve hava koşullarına karşı tomurcukları sürdürmek. Not: İlkbaharda: Bir süre sonra, sprey çiçeklenme ısı sprey pik saatlerde 2 yapılmaz, en iyi saat 05:00 vardır. 4-2 arasında önerilir pestisit ilaçlama zamanı ile birlikte olabilir döngüsü ağacının üçüncü döngüsü sırasında. 4 Asla kapaksız kaplı Don't konteyner, yani çözüm alanı açın etmeyin. Çözüm bakır bileşikleri ile karıştırmayınız. yararlı operasyonda 5 Düzenli sulama Bu ürünü yardımcı olacaktır. 6 çözüm, mümkünse programınıza herhangi damla sulama, su veya su 60-100 litre 20 ml solüsyon ve daha sonra uygun bir yaş civarında Geniş gölge ağaçları lütfen karıştırıp 6 3 l çözüm kat ve daha sonra sulama lütfen hazır. bitki yaşam çalışma döngüsü sırasında, ya da en azından hasat devam edebilir kadar Formula 1 + Elma için 12 7 çözüm elma sonbaharda hasat için tavsiye edilir önerilen miktarda olacak eylem püskürtülür.

 
Püskürtülür lahana İlk aşamada koymak lahana yaprağı 6 su 1000 litre 6 4 litre. tavsiye edilen pestisitler ile birlikte su 1000 litre dört litre ikinci aşaması. = 1000 ml sprey aralığı 10 litre suya üçüncü aşaması 13 Sekiz gün ve kişi tarım ilaçları ile karıştırılması önemli olmasıdır.

 
Buğday Mayıs için ilk orta Mart = İlk aşama su 1000 litre 6 4 litre İlk aşamada 14 gün sonra ikinci aşama = su 1000 litre 6 4 litre Evre III = buğday l başlığı ise 1000 yılında buğday için su 6 4 litre Sprey aralığı 13 8 planlıyor.

 
Mera ve çayır 13 8 mesafede iki adım hektar başına su 800 litre 4 litre

 
mısır Püskürtme bitki boyu 10 cm ilk aşaması gübre Yol Girişimi olarak 4 ml solüsyon Klorofil Urmiye 6 ml ile 1000 ulaşıldığında 1000 l içinde ilk aşamada 6 l sonra ikinci aşama 13 gün 1000 yılında yem mısır altı dört litre ise tahıl 1000 litre 8 litre ise İstediğiniz ürün, bahçe üreten, yenilikçi ürün, organik madde ve mineral Klorofil Urmiye besleme yöntemiyle yöntemleri besleme Yeni, çim.

 
Kabak bitkilerin yaprak altı evre 4 ben vardığımızda: klorofil miktarı su 1000 litre, ikinci aşamada 8 litre püskürtülür: önerilen ilacı mantar ilaçları ile zehir önbellek ile ilişkili Yaprakbitlerinin 2000 litre 16 litre karıştırma hiçbir şekilde tavsiye değil.

 
Yeni besleme yöntemleri Ayçiçeği çözünebilen organik madde ve mineral ve enzimler Klorofil ile İlk aşama: 20 cm 6-4 yaprak ve bitki boyu karıştırıldığı su 1000 litre 64 litre ulaşmak ve püskürtülür başladı. Ikinci aşama: İlk aşamada 10 gün sonra 1000 ml su 4 litre 6'sı oranında karıştırılarak püskürtülür.

 
Şeker pancarı ilk aşaması püskürtülür İlk altı dördüncü yaprağın tohumları büyüyen karışık eylem suda çözünen klorofil 1000 litre uzmanlar tarafından 5 litre miktarı önerilen ilacı ile ilaçlanmış sonra püskürtülür olacaktır.

 

 
Ikinci aşama: Klorofil sprey mesafesi planlama 13 sekiz gün ve 1000 yılında 5 l 6 lt ilk gelen püskürtülür ve sprey su başladı. Üçüncü aşama: su 1000 litre 6 4 litre karıştırılır ve püskürtülür. Ayrıca, şeker pancarı fizyolojik hastalıklar karışık olması su litre binlerce 3 ml solüsyon oranını kontrol etmek. 1 + 10 Su ve bin litre başına iki litre şeker pancarı özgü bir çözüm fizyolojik hastalıkların tedavisi için karıştırılır. 3 + 1 6 litre su 4 litre 1.000 oranı üzerinden sprey ikinci aşaması 13 8 karıştırılır ve püskürtülür.

 
Sebze çözünebilen organik madde ve mineral ve ekili patates patlıcan Klorofil Karpuz kavun karpuz bamya soğan sebze enzimlerle bitki beslenme Modern yöntemler püskürtülür önerilen ilacı ile birlikte karıştırılabilir. 13 sekiz aralıklarla su 4 1000 litre 6 litre Çözüm oranı ya, hasat sonu püskürtülür herhangi bir sulama hazırlık yapıldığını karıştırmak için 200 ml su 30 20 ml çözülebilir planlama bir çözüm ile püskürtülür üç etap halinde tüm yaşam döngüsü boyunca damla Klorofil yaptım çalıştı. Ilk aşama: (bitki) modu çözümü, yani kardeşlenme altı yaprakların sonuncusudur. 4 litre 1000 yılında suda çözünen klorofil 6 litre ve karışıma devam oranı püskürtülür olacak. Ikinci aşama: Son aşamada 13 8 gün önce sıkılmalıdır. su 4-6 litre 1000 ml karışık ve püskürtülür başladı. Üçüncü aşama: Ürün kavun karpuz salatalık planlama ve eylem püskürtülür ve su 1000 litre 6 5 litre miktarı olabilir.

 
Domates Iran Domates yetiştiriciliği farklı şekillerde yapılır Bunlardan en önemlisi: İkinci tohum iş iş canlılık olduğunu. geleneksel yöntem bir tohum ekim iş varsa saha deneyimi direktörü özel bakım ve tohum büyüme beslendikten sonra sen davranmaktadır uygun tekniği madde tarafında püskürtülür gerektirdiğini söyledi. bitki tırnağa iki şube devlet asgari gelir oldu Sprey zaman adım yöntemi su karışımı 1000 litre ve püskürtülür başladı için son dört litredir. Yani ilk etapta püskürtülmüştür. ikinci sprey sonra 13 sekiz gün yapılabilir. 4 litre 1000 yılında suda çözünen klorofil 6 litre oranı karışık ve eylem. Ve üçüncü aşama: Herhangi bir zararlı hastalık uzmanları halinde hazırlanması ve klorofil bir çözelti ile karıştırılır gereken zirai ilaç tavsiye etmek. Üçüncü aşamada çok ihtiyaç duyulan çözümü su 1000 litre 8 4 litre görülmektedir ikinci aşama en az sekiz gün uzakta püskürtülür olacaktır. Not: İlk hasat ilk ürün kesme ya da sulama suyu Harekete Geçin 1000 litre sprey 4 litre oranı tabi önce hareket edebilir sonra. Çiçekler ve yardım lütfen parite ve artan canlılık ve verimlilik ürünün korumak. Böylece su Harekete Geçin litre binlerce 6 4 çözeltisi ile sona bu gün Çin ile farkı korumak.

 
ekili domates yılında iş fide alan Nsha'kary Nshahay için hazır olduğunu ne zaman gidin alanında seçim iyi bir çeşitlilik ve istenen. Ve ikinci aşama: bir sulama Nsha'kary en az yedi kişi üç gün ihtiyaç olduğunu ama emin de toprak doku tipi unutulmamalıdır sonra, her iki sulama Nsha'kary aynı şekilde hareket edeceklerdir. Çiftlik yönetimi muhtemelen diğer toprak sulanan arazi Gavrv ayak bitki dönebilmek ve toprak için bir ihtiyaçtır ve toprak mesafe (reform) sahipleri Toprak bitki ayak dönmek için en az sulama ve beslenme uygulamanın performansı üzerinde arzulanan bir etkisidir. (Tabii ki, büyüme ve toprak yapısı açık ilgilidir) işlemi sona erdiğinde, çünkü biz çok güçlü bir kök gelişimi ve bir kadın olan bitki büyümeye hazır nakli. Aşamada uzmanlar tarafından tavsiye edilen pestisitler ile bu aşamada beslenme ve enzimler ile sprey gerekir boyunca yiyecek sağlamak için vardır. değeri ile Klorofil çözüm pestisit karışımları ve kompozisyon ve önerilen eylem 1000 litre 6 4 litre püskürtülür. Planlama süreci bitki veya 8 13 gün arasında nakli diyet uyulmalıdır. Çin son hasat yapmak operasyon püskürtme arasında 13 8 gün ara korurken kaldırdım ilk kez oldu. "Klorofil çözüm" azot elementleri (N) (Z) magnezyum, fosfor (P) içeren (Mg) Mangan (Mn) potasyum sülfat (K1So4) ve Amlahhay mineral ve vitamin B (B). adına çözüm için formüller 2018 16 14 12 10 8 6 Ve katı gübreler: Tarım Bahçe için genel formül 9 isim Organik gübreler: Formula 1 + 9 spesifik alkalen topraklar için çağrıda bulundu Organik gübre: fakir topraklar için bu Mykrvarganha tespit unsurları analiz edilmelidir kök yardımcı olmak için olmayacak gerekli unsurlar Mykrvarganyk. adı M ve Z ve A. altında Tanrı'nın yardımıyla içine böcek ilacı ve kimyasal maddeler ve diğer tehlikeli kirletici azaltmak için yeni bir yöntem beslenme organik madde, mineral, mikro besinler ve enzimler yardımcı konak bitkinin Klorofil Sıvı Gübre Girişimi Urmiye kombinasyon onlar değiştirilir. Çözünür gübreler Klorofil ve bitki çözünür enzimler karbonhidrat Hydrvkrbnhast ve tamamen herhangi bir toksik maddeler ve tehlikeli kimyasal bileşiklerin serbest eşsiz gibi Urmiye diğer girişimler.

 
Klorofil sıvı gübre çözüm Urmiye Girişimi Narenciye için Çözüm: Narenciye Portekiz, limon, mandalina ve kavrama başka tür en önemli türüdür çünkü Frvyt, portakal veya Ptaby Citron, ikincil Azahmyt var. farklı çaplarda bazı narenciye için cilt göre, yağ, esansiyel yağlar ve Meli Pykmnt sarı veya turuncu mil içeren Mtrh torbalar, et soruşturma ve tadı tatlı veya ekşi, hem de vitamin yer verilmiştir. Bu sırada yem dikkatli olmalıdır sonra ağaçların operasyon girer. Bu ağaçları (ve, organik madde ve mineral enzim) dikkatli olmalı ve olmayan kimyasal kurbanları püskürtme yöntemleri ile bunları sağlamak yetiştirme dönemlerinde bazı elemanları için güçlü bir ihtiyaç var elde edilir. Narenciye ağaçları bazı elemanları ve ağaçların olmaması, özellikle Portekiz'e teslim ürünün elemanları ve düşük kaliteli ya da kloroz ve yaşlanma erken miktarını azaltarak Beslenme yaklaşım

 
(GlorSi) bir imha tesisi yol tesis haline bitkilerde klorofil olmaması anlamına gelir. Klorofil çözüm elemanları, şube ve enzimatik bitkiler, ağaçlar ve sağlayabilir bitkileri gibi Urmiye beslenme gereksinimleri, başlatılabilir. Uzmanlar komutları da ihmal edilmemelidir hastalık ve zararlılara ve düzenli sulama kontrol gözlemleyin. pestisitler karıştırıp yukarıdaki çözüm önerilir. Not: demir gübreler ve bakır bileşikleri ile hiçbir şekilde karışık olmayan veya kombine.

  
Sprey işlemi Birinci aşama: 4 litre su karıştırılır ve püskürtme altı bin litre üretim ve buzağılama faaliyetleri miktarı erken başlar. Ikinci aşama: su 1000 litre 6 4 litre sekiz ilk spreyin 13 gün sonra karıştırılır ve püskürtülür. Üçüncü aşama: litre ve su karışımı litre binlerce 6 miktarda püskürtme 13 saniyede sekiz gün püskürtülür sonra. Ağaçlar bir nihai aşamada enerji depolama, sahne hasat ve su karışımı bin litre başına ürün 6 litre oranı sonra püskürtülür ve sprey başladı.

 
Klorofil Urmiye Şube girişimi bağımsızlık Onur temel amaçlarından Servant o tarım olduğunu. bilimleri ile birlikte, temel ve uygulamalı Bölüm günler etkindir. tarım geliştirmek ve beslenme, hayvancılık, toprak koruma ve 6 milyar dünya nüfusunun su besleyici havza yönetiminin yeni yöntemleri takip ve ekosistemlerin ve bitki biyoloji ve insan el hayvan yaşamını korumak için Klorofil mesaj Urmiye yeşil mesajı aynı zamanda sağlıklı bir gelecek nesillere teslim etmek için karar verdik kimyasal savaş ve bilgi yaralanan kurbanların eşitsiz savaşın yazarın tüm düzen insan hizmet için olumlu uygulayarak düzeltmek ve azaltmak tarım, kimyasal gübre zararlı toksinlerin Araştırma Koleksiyon çalıştığınız onur duyuyoruz ve araştırma ve testler organik madde ve mineral enzim ve yerleştirilir.

 
antepfıstığı için sıvı gübre çözüm Böcekler genellikle daha Pvstkhvar ağaçları ve bu saldırıya gereken çok zayıflamış olan sırayla bu kir ve şube ve gövdeleri bahçe sulama ve düzenli çalıştı güçlendirmek gerekir ve eğer de yazabilir mutlak bir ölçü daha hasta gözlem ile ağaç böcek ilaçları ve böcek ile onları yok etmek oldukça böcekler gibi görünüyor Nisan ve Haziran ayları sıvı gübre solüsyonu (Klorofil çözüm tüm gübre ve zirai ilaç ile karışımı olabilir) Kg 600 minimal gübre altında zemin oluşturan olabilir karıştırma Klorofil klorofil de minimum gıda gereksinimleri olan maliyetler sağlayabilmektedir sıvı gübre ile bitki besleme modern yöntemlerin ulaşmak aynı sağlayıcı tarafından oylanan eğer klorür veya sülfat tuzu hektar önemli enjeksiyon başına potas normal yardımcı potas olmak. hazır ve denge toprak dokusu ve diğer bir deyişle ve depolama mineraller ve elementler Klorofil sıvı solüsyon gerekli bitki mikro (fıstık) ve korumak için yıllar sağlanabilir üzerinde. Sülfat, amonyum fosfat, ve, fıstık diyet sağlayabilir da normal toprak yapısı ve meyve ağaçları korumaya gitmelidir ve bu olabilir potas potas nitrat elemanları. Ve ağaç olacak dehidratasyon karşı bile normal iyi direnç olduğunu ağacındaki elemanlar. Fakirlerin çözüm veya altta yatan belirli elemanları çok etkili olacak ama üç kez aralıklarla fıstık ağaçlarının 8-15 gün daha Brkhvrdand emme yeteneği eski yapraklarda daha püskürtülür özellikle genç yaprakları önerilir. saat içinde bitki ve ağaçlar emer Olmak. Not: gübre uygulaması pik ısıtma anda kesilmelidir. Genel sağlam fıstık ağaçları ve paketi ve devetüyü ve osteoporoz hastalarının kafasına Klorofil sıvı gübre mantar önlemek ve getirmek için harekete daha fıstık Meli verimli Prmghz gülümseyen önemli ve fıstık ağaçları ve sağlıklı önler Biz sonuç Tghzyh yeni bitki tarım uzmanları rehberliğinde kullanmalısınız almak Böylece henüz yoksun.

 

 

 

 
(Solüsyon gübre Final aşamasında Klorofil püskürtülür) kış beslenmesi için fıstık ağaçları önerilir gıda ve depolama tesisi ihtiyaçlarını tedarik etmek ve gerekli olan gelecek yıl sprey ürün için uykuyu hasattan sonra. Amonyum ve toprak organik ürünlerin etkinliği kök ve kök ve yaprak ve dalları bu çözüm kompozisyon önemlidir sunacak kök onları tüketmek bir fosfat, potas ve diğer ince elemanları nitrat. her durumda Klorofil-çözünür gübreler ve Urmiye başlatılan bahçıvanlık ürün kullanılmaktadır. Gerekli besin ihtiyaçlarının bir kaynağı Eksiklikler ve iki unsurdan tedavi geliştirmek. ısı ve soğuk hastalıklara karşı üç dayanıklı olun 4 tarım topraklarının doku ve denge ayarı Mykrvarganyky toprak korumak. stok 5 ürün ömrü uzamaktadır. 6 olma kimyasal yan etkisi olmadan lezzetli. 7 maliyetini azaltmak. 8 çevrenin korunması ve yaşam ve milli servet, büyük bir bitki toprak hava ekosistemlerin korunması.

 

 

 
bahçe Tüm bitkilerin Genel Kodlar "Yeşil Girişimi Urmiye sıvı gübre" organik ve mineral maddeler ve bitki beslemede yardımcı malzemelerin mikro bir arada toksinler ve kimyasallar Tanrı'nın lütfu ile değiştirilecektir azaltmak olmuştur sanayi toplumu ve endüstriyel tarım için yeni yöntemler tanıtmaktır. Klorofil ve eşsiz tamamen herhangi bir tehlikeli ya da zehirli maddeler ve kimyasal maddelerin serbest yapılır organik madde ve mineral bileşikleri ve diğer besinlerden çözünür sıvı gübredir. "Klorofil çözüm Urmiye Girişimi" Her döngüsü, döngüsü ihtiyaçlarını karşılamak ve nitelik ve nicelik oynamak için önemli bir rol oynamaktadır geliştirmek bitki ve bitki besin hayati bir rol oynayabilir. gurur duyuyor "Klorofil çözüm" çözüm elma ve üzüm tütün bitkileri narenciye bahçelerinde toprak yetiştirilen sebze 130 hektar ve A. Faraj Zade sürekli araştırma ve yazarın araştırma istasyonları test, özel dedektif altı yıllık sonucudur duyurdu , vb sanayi bulunmaktadır. "Klorofil çözüm" Mangan (Mg) Mangan (Mn) sülfat, potasyum (K So) ve Amlahhay mineral ve vitamin B (B).

 
"Klorofil Sıvı Gübre Girişimi Urmiye" bitki ve tarım ürünleri üzerinde çözüm püskürtme doğrudan olabilir Çözüm kırdı. "Klorofil sıvı gübre" planlama döngü süresi boyunca 6 kez sebze bahçesi bakliyat bakliyat ürünleri Syfy 2 olmak santralın dört yaprak çevrim süresi için planlama döngüsü sırasında bitki ve tarım ürünleri için uygun olabilir sprey 20 sekiz gün sprey mesafesi. Not: Yavaş yavaş ve sabırla ve dikkatle İlk aşamada Püskürtülür ve ikinci aşamada karışmış 1-6000 litre 5 4 litre kombine en az sekiz gün püskürtme 1000 litre su ile karıştırılarak litre ilk geçti püskürtülür olacak. sonraki bileşik olarak bir su karışık çözelti 150 litre litre kırdı olabilir her bir ürün için bir programdır. belirli ürünler için gıda Jyrh Mtnasba toprak analizi için döngü döngüsü çözümü sırasında (buğday, mısır, pirinç, arpa belirli ürünler) için kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bu ürün ve yukarıdaki çözüm olduğu için bitki ürün artırabilir ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak için büyüme döneminde unsurları Yani gereklidir. üç safhası püskürtülür sırasında. Özellikle pirinç ekin su üstünde çözümü (çözüm özel diyet) ile zayıf olduğu döngüsü sırasında çözücü ve uçucu elemanlar tarafından değiştirilebilir yüzde yüz çözüm ise nakli ve sonra bu bileşiklerin bir güçlendirecek başarılı ve birim üretim için test edilmiştir. püskürtme devam sekiz gün 15 hasat aralığı 20 gün öncesine döneminde size önerdiği ilacı ile ilaçlanmış çeltik tarlalarında. Üretim birimi olduğu bitki besleme geliştirmek için çalışma ve araştırma yöntemleri başardı. Klorofil gübre ancak Bsth kallus zayıflatan çiftçilerin ellerinde öpüyorum sevgili ve çiftçilerin mükemmel sonuçlar ve ürünleri ile tutmak için umut olabilir.

 
şeker pancarı yaprağı Besleme Bu bitkinin tanımı ve tanımı ekonomik önemi ve gelen ve İran'ın Batı Azerbaycan eyaletinde öldürüldü sunulmaktadır önemli sayıda ifade ele tartışmanın ilk bölümünde. belgenin içeriğine erişmek için doğru sırayla pancar araştırma bulguları var, Sayın Mehdi sağkalım bakın. düşük aktiviteli veya denge ile fakir topraklarda uygulamaya özel çözümler ikinci bölümünde Mykrvarganyky unsurların düşük oran ve elemanları yüksek değildi kanıtlamak değil ve ürün verimliliği azaltan katı ve sıvı çözümler organik gübre uygulamaları için bitki besleme Modern yöntemler bu enstitü gerektiğini tavsiye etmek.

 
Şekerpancarı İki yaşındaki bitki şeker bitki çeşitlerinin% 10 ve tip şeker, 20 ve 24 Buna göre, şeker yetiştirme tipi ulaşır varması, şeker olduğu yem ve diğer çeşitlerin iki tip bir çeşidi olan şeker çıkarma özenle yetiştiriliyor olması gerekir için bulundu ve öğeleri ve koşulları ve modern teknolojiler ve bitki ile hasat teknikleri istenen ve sınıf üst düzey ton tarama uygun olacaktır öldürüldü. Emin şeker pancarı Araştırma bulgularına araştırma topraklar uygun türü değiştirmek ekili beslenen Hastalık Kontrol endüstriyel şeker pancarı bitkiler ve yöntemlerin değeri en kısa sürede umuyorum Allah olduğunu gösterir bir kaç aşamada Urmiye Klorofil girişimine mühendislik hizmetleri M. Eng Enstitüsü hayatta görmek TRAILER tohum yerleştirilir sağlar. sistemin endüstriyel çıkarma sürecinde bir şeker pancarı bitki ve sakaroz, belirli bir şeker vardır hükmü yararlanabilir alkol ve hayvan yemi sektöründe yapımında sağlıklı bir tarım ekonomisi için gerekli olduğunu ve ülkenin önemli bir rol oynar ... Pancar: büyümek için farklı topraklarda, en yüksek ortalama ürün topraklar elde edilebilir dokulu. Ve çalışma tüm alanlarında ilinde pancar yapılmaktadır ve dikkat ekimi için toprak tercih edilmemelidir. il tamamen Pancar çalışmak bir yönetim alanının bu gerekliliği çok yüksek gerektirdiğini, ağır topraklarda oluşur. Araştırma A. İl. Yükselişi için etkinlik faktörü etkileyen faktörler aşağıdaki ilinde Gh araştırma istasyonları sunulmaktadır verilere dayalı. en önemli prensibi bir parçası olan ikinci bir toprak üçüncü ürün rotasyonu arazi hazırlığı (çiftçilik) seçin. 4 Rating gübre. 6. seviye 5 hazırlanmış tohum yatağı ekim (dikim) 7 değiştirilmiş tohumlar ve tohumlar dezenfekte kullanarak. 8 gözlenen dikim mesafeleri. 9 uygun sulama. 10 işlem yabancı ot kontrolü için. 12 haşere kontrol ve hastalık mücadele kimyasallar. 12 Fight Farm. 13 önleyici tedbirler. eğitim broşürler edin: şeker pancarı araştırma mühendisi sonuçları M. yüzde yüz hayatta kalma ya da tarım uzmanları ya da savunucuları olmayan kimyasal kurbanları malzeme ve mineral gübrelerin ve organik gübrelerin organik madde elemanları ile reform girişimi Urmiye toprakta Klorofil mühendislik kurumu bulgular sormak gitmek sıvı olarak her ürün ve tüm bahçe ve tarım ürünleri için halk için belirtilen, biz Khademi gurur duyuyoruz. tarımsal teknoloji ve hizmet insanlığa ve özellikle için İran çiftçilerin küçük bir adım attık. Ve sonra bu hastalık çalışıldı enzimatik sürecinde ürünler, düşük kaliteli ve bitki örtüsü ve rahatsızlık miktarını azaltan en önemli tartışma biri ve sonuç olduğunu tarım ve üzüm ve elma bahçelerinde ve meyve bitkileri fizyolojik hastalıkların ikinci çalışma bazlı formüller +12 20 1816141210 8 = formülü kağıda dayalı her ürünün hazırlanması ve beslenme ihtiyaçlarını ve çizelgelerin hemen altında Klorofil Urmiye girişimiyle yöntemleri sprey kullanarak bakteriyel ve fungal hastalıklar unsurları ortadan kaldırmak için 1 9 tarım tavsiye şeker pancarı alımı için tavsiye denir olduğunu.
نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد